Setari Cookie-uri

Straluceste de Craciun cu FOREO!

Seturi cadou FOREO pentru iubitoarele de skincare si frumusete

comunicat de presa

Impresioneaza-ti mama, sora sau prietena favorita cu ocazia acestui Craciun si ofera un cadou rafinat, dar si cu adevarat util pe tot parcursul anului. FOREO iti vine in intampinare cu idei si iti propune trei seturi de skincare pentru sarbatori. Brandul suedez de beauty-tech lanseaza astfel trei seturi sub deviza „Picture Perfect“ si care include celebrele device-uri de curatare faciala, dar si produse premium care completeaza perfect o rutina de ingrijire corecta si simpla.

Seturile au fost gandite de catre expertii brandului FOREO in asa fel, astfel incat sa multumeasca toate preferintele si nevoile impatimitelor de beauty de calitate. Unul dintre acestea contine device-ul pentru curatare facial LUNA, iar un altul include modelul UFO. Nu in ultimul rand, al treilea set este o editie limitata, fiind creat pentru cei au un stil de viata activ si cuprinde, pe langa device-ul FOREO, inca doua accesorii ideale pentru zilele in care mergi la sala.

Citește și:

Set LUNA 3 si Serum Serum Serum

Prietena ta cea mai buna mentine constiincioasa o rutina zilnica de ingrijire a pielii? Setul FOREO care include device-ul LUNA 3 si produsul Serum Serum Serum o vor incanta la maxim! Proaspat lansat, dispozitivul LUNA 3 este cel mai delicat device de curatare al tenului de pe piata, iar microcapsulele Serumului ajuta tenul sa ramana hidratat si sa capete un aspect mai tanar si mai suplu. Acest set garanteaza un ten radiant oricarei utilizatoare a device-ului FOREO in cautarea unui moment… Picture Perfect!

Set UFO si LUNA mini 2

Iubitorii de tehnologie avansata si c

are isi pastreaza preferintele pentru accesorii luxoase si cand vine vorba de ingrijirea pielii vor adora cel mai destept dispozitiv pentru tratament facial din lume – UFO. Premiat la nivel global, device-ul UFO ofera tratamente faciale la rang de spa si functioneaza cu mastile activate prin UFO, care vizeaza mai multe probleme ale pielii. Acest set Picture Perfect este completat ideal de un dispozitiv LUNA mini 2, asadar va fi cu siguranta pe placul oricarui iubitor de gadgeturi rafinate.

Citește și:

LUNA play smart, Micro Foam Cleanser si sticla de apa fara BPA

Cel de-al treilea set Picture Perfect este dedicat celor care isi ingrijesc tenul cu aceeasi consecventa si atentie cu care isi trateaza corpul. Setul cadou cu aer sporty include iconicul device LUNA play smart, cleanserul FOREO cu micro-particule de curatare, la gramaj de 20 ml si o sticla pentru apa, pentru a te hidratata in timpul antrenamentului. Mai mult, intregul set este perfect cuprins in sticla, ceea ce il transforma intr-un cadou minunat de pus sub brad si un must-have in geanta de sport.

Si asta nu e tot: algoritmii micului LUNA play smart deprind de-a lungul anului obiceiurile de skincare ale utilizatorului si vor dezvolta astfel o rutina de ingrijire personalizata pe nevoile fiecarui ten. Wow!

De asemenea, in luna decembrie te bucuri de LUNA play smart cu un discount de 25% in magazinele dm drogerie markt.

Citește și:

Asadar, iarna aceasta nu este vorba doar de cadouri – ci de a le alege cu inspiratie si de a-i rasfata pe cei dragi cu daruri potrivite tenului lor.

Vizionare placuta


Kudika
6 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.