Setari Cookie-uri

Măștile de păr - secretul unui look perfect de Revelion!

Pentru că a început deja numărătoarea inversă până la noaptea dintre ani, iar tu dorești să radiezi de frumusețe cu un look perfect, trebuie să urmezi un pas simplu dar foarte important pentru a arăta impecabil.

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași grăbiți, iar frumusețea lor au un farmec aparte, o magie plină de senzualitate și seri minunate alături de persoanele dragi, ce culminează cu o petrecere senzațională de Revelion. Pentru că a început deja numărătoarea inversă până la noaptea dintre ani, iar tu dorești să radiezi de frumusețe cu un look perfect, trebuie să urmezi un pas simplu dar foarte important pentru a arăta impecabil.

Pentru a obține o coafură perfectă care va atrage instantaneu privirile celor din jur, mai întâi de toate trebuie să pregătești părul, oferindu-i o îngrijire totală cu ajutorul măștilor inovatoare https://makeup.ro/categorys/22812/. Măștile sunt secretul părului superb, iar mai jos îți prezentăm câteva din cele mai inedite produse pentru tipul tău de păr, care te vor surprinde cu efectul său magic.

Citește și:

Dacă ai părul uscat și deteriorat, atunci Kallos Cosmetics Moisture Repair Aloe Hair Mask va fi masca perfectă pentru a îi oferi acestuia o îngrijire impecabilă. Produsul are o textură delicată și o aromă plăcută, se distribuie uniform și ușor. Conține aloe vera, minerale și vitamine, care hidratează, hrănesc, facilitează pieptănarea și adaugă firelor strălucire. Masca este extrem de eficientă, previne uscarea părului, asigurând un aspect bine îngrijit. Vei fi încântată de rezultatul obținut în cel mai scurt timp.

Pentru părul fragil masca perfectă este Kayan Professional Keratin Care Hair Mask, care va restabili și va consolida starea generală a șuvițelor. Formula sa constă dintr-un complex de uleiuri esențiale, bogate în vitamine și acizi grași. Datorită acestora, părul fragil devine moale, mătăsos și strălucitor. De asemenea, compoziția sa nutritivă are la bază colagen marin, proteine ​​din grâu și lapte, cheratină, unt de shea și migdale dulci. Aceste ingrediente active hidratează firele de la rădăcini spre vârfuri, restabilește elasticitatea acestora și facilitează pieptănarea. Utilizarea regulată a măștii, va oferi o protecție fiabilă părului împotriva factorilor nocivi ai mediului.

Citește și:

Dacă ai părul vopsit, atunci trebuie să îi oferi acestuia o îngrijire specială, iar Kayan Professional BB Silk Hair Mask este soluția ideală. Masca este concepută pentru a proteja culoarea și a restaura structura firelor afectate. Compoziția sa este îmbogățită cu proteine ​​de mătase, pantenol și un complex de uleiuri naturale - avocado și shea. Ingredientele active combat decolorarea șuvițelor, oferind o durabilitate excelentă a pigmenților coloranți. Formula sa activă hidratează intens și întărește fiecare fir de la rădăcină spre vârf, asigurând un efect antioxidant intensiv. Masca restabilește elasticitatea părului și facilitează procesul de pieptănare. Chiar după prima utilizare părul vopsit devine strălucitor.

masti de par După cum vezi, o mască de păr este secretul pentru o podoabă capilară sănătoasă și bogată. Ajută la hidratarea în profunzime a firelor, le conferă moliciune și strălucire. Iar aceste minunate măști te vor ajuta să obții un look perfect și să fii splendidă în seara de Revelion. Acum cu siguranță vei fi în centrul atenției!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.