Setari Cookie-uri

Cum incluzi cafeaua inteligent în rutina ta de skincare?

- Brandul suedez de skintech îți spune de ce măștile de față infuzate cu cafeină sunt un must în ritualul de îngrijire spa pentru tenul tău -

comunicat de presa

Internetul abundă în rețete de frumusețe pe bază de cafea – masajul cu zaț de cafea stimulează fluxul sanguin, are rol exfoliant pentru pielea corpului și pentru scalp, iar cafeaua e folosită ca ingredient în măști homemade pentru ten.

FOREO, care este expert în rutine de skincare avansate tehnologic, îți propune însă un tratament facial rapid și eficient chiar la tine acasă, cu ajutorul dispozitivului de tratament facial UFO și a măștii inteligente Shimmer Freak infuzată cu cafeină.

Cafeina este un derivat din cafea și e bogată în antioxidanți, aceștia având rolul de a ocroti tenul împotriva radicalilor liberi și a acțiunii nocive a razelor soarelui. Mai mult, utilizarea cafeinei în produsele de skincare poate încetini procesul de îmbătrânire al pielii și poate preveni ridarea prematură, ajută la decongestionarea ochilor umflați și la reducerea inflamațiilor de la nivelul pielii.

Citește și:

Masca inteligentă Shimmer Freak Illuminating Eye Mask face parte din colecția Skin Rehab Collection, este infuzată cu cafeină, cu apa de trandafiri și niacinamida (ingredient care combate inflamația și roșeața pielii) și luptă împotriva semnelor unei priviri obosite în doar 90 de secunde.

Shimmer Freak este formulată pe baza unor ingrediente active și conține particule luminoase, care reflectă lumina și pentru că se utilizează „in echipa“ cu device-ul UFO (celebru pentru tratamentul de crio-terapie pe care îl oferă) iluminează instant aspectul cearcănelor, adaugă fermitate pielii și conferă zonei sensibile din jurul ochilor un aspect suplu și proaspăt.

Așadar, cafeaua poate fi folosită inteligent pentru a te bucura de o privire odihnita (chiar dacă nu ai reușit să dormi acele opt ore pe noapte) și de o piele cu aspect întinerit în jurul ochilor, cu ajutorul unui tratament rapid, de doar 90 de secunde și de o tehnologie avansată, dar atât de la îndemâna ta.

Citește și:

Pachetul de 6 măști Shimmer Freak alături de dispozitivele UFO și UFO mini sunt disponibile in magazinele Douglas la un preț special.

Colecția de maști activate de UFO include:

  • Masca ‘Shimmer Freak’ formulă infuzată cu cafeină iluminează și revigorează conturul ochilor. Compatibilă exclusiv cu dispozitivul UFO.
  • Masca ‘H2Overdose’ conține acid hialuronic care oferă o infuzie intensă de umiditate pentru a hidrata pielea deshidratată. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.
  • Masca ‘Glow addict’ formulă infuzata cu perle iluminează pielea ternă pentru un aspoect sănătos și piele radiantă. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.
  • Masca ‘Matte Maniac’ formulă infuzata cu cărbune matifiaza și elimină impuritățile pentru o piele curată, cu un aspect sănătos. Compatibilă exclusiv cu dispozitivul UFO.
  • Masca ‘Youth Junkie’ formulă infuzata cu colagen netezește liniile fine și ajută la creșterea fermității pielii. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.
  • Masca ‘Make My Day’ Mask conține acid hialuronic și alge roșii care hidratează în profunzime, combinate cu protecție anti-poluare pentru un ten luminos. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.
  • Masca ‘Call It A Night’ Mask conține ulei de măsline și ginseng care hrănesc, revitalizează și hidratează pielea pe timpul nopții și ajută regenerarea celulară. Compatibilă cu dispozitivul UFO și UFO mini.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.