Setari Cookie-uri

Buze uscate? Ce balsam de buze să folosești pentru a nu te mai confrunta cu această problemă

În această perioadă nu trebuie să îți lipsească din geantă un balsam de buze!

Știm cu toții cât de grea este perioada aceasta din an când vine vorba despre temperaturi și cum afectează acestea tenul, pielea și mai ales, buzele noastre. Chiar dacă bem suficient de multă apă, folosim creme cu SPF, tot ne confruntăm cu probleme la nivelul buzelor, acestea fiind extrem de uscate.

Iată câteva balsamuri de buze care te vor scăpa de probleme!

Balsam de buze cu extract de nucă de cocos

Cu un amestec subtil de unt de shea și uleiuri vegetale, acest balsam se topește pe buze, oferind în același timp confort și hidratare. Acțiunea sa nutritivă de înmuiere facilitează și cele mai uscate buze, lăsându-le cu o aromă plăcută și delicată. Este recomandat atât pe timpul verii, atunci când temperaturile sunt ridicate, cât și în zilele mai răcoroase.

Citește și:

Balsamul de buze poate fi comandat aici.

Balsam de buze Hydra Essentiel

Balsamul de buze cu textură cremoasă protejează, hidratează și hrănește buzele, pentru un aspect luminos și natural. Pe lângă beneficiile pe care acesta le aduce, acest balsam oferă strălucirea de care are nevoie orice femeie.

Balsamul de buze poate fi comandat aici.

Balsam de buze Dior Addict

De această dată mi-a atras atenția balsamul de buze de la Dior cu acțiune dublă. Datorită formulei sale de balsam îmbogățite cu unt de mango sălbatic, acesta netezește si hidratează buzele timp de 24 de ore. Pe lângă toate acestea, balsamul de buze de la Dior amplifică culoarea naturală a fiecărei nuanțe de piele, iar cu ajutorul nuanței îmbogățite cu pigmenți sidefii, buzele capătă o culoare mai strălucitoare și mai luminoasă.

Citește și:

Acesta poate fi găsit în mai multe nuanțe și comandat aici.

Balsam de buze cu ulei de argan și vitamina E

Balsamul de buze cu ulei de argan și vitamina E oferă buzelor hidratarea de care acestea au nevoie. Formula este una ușoară și lejeră, iar textura este non-lipicioasă și strălucitoare.

Balsamul de buze poate fi comandat aici.

Exfoliant pentru buze NYX

Exfoliantul pentru buze cu gust de vanilie și cireșe de la NYX Professional Makeup înmoaie buzele lăsându-le catifelate si hidratate. Extractul de ulei de jojoba ajuta la prevenirea si tratarea buzelor crăpate.

Acesta poate fi comandat aici.

Balsam de buze Greenland cu cocos

Acest balsam fructat, mătăsos pe bază de extracte de cocos a fost creat special pentru a proteja buzele. Pentru grăbirea procesului de vindecare a buzelor crăpate, se recomandă aplicarea zilnică a produsului. Uleiul de jojoba și ceara de albine protejează buzele de acțiunea factorilor externi.

Citește și:

Balsamul de buze poate fi comandat aici.

Balsam de buze intens nutritiv BIO GamARde

Mi-a atras atenția acest balsam de buze deoarece este compus doar din ingrediente 100% bio. Este un balsam de buze indicat în prevenirea și tratamentul reparator și hrănitor pentru buze uscate sau buze crăpate și deteriorate. Este bogat in activi hrănitori și antioxidanți și creează o senzație de confort imediat.

Balsamul de buze poate fi comandat aici.

Sursa Foto prima pagina puhhha/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.