Setari Cookie-uri

Tenul nostru zâmbește chiar și atunci când #stamacasa

Împreună cu Tania Cozma, make-up artist Bourjois, am facut o listă cu ritualurile de îngrijire și make-up pentru această perioadă:

comunicat de presa

Deși avem tendința să ne neglijăm tenul în această perioadă, trebuie să ne mobilizăm și să ne gândim că ritualurile de bază pe care le aveam înainte, trebuie urmate și acum pentru a menține sănătatea și frumusețea tenului, dar și pentru o stare de spirit bună. Putem dedica chiar mai mult timp ingrijirii tenului nostru pentru a-l pregăti pentru momentul când ne vom relua programul obișnuit. Împreună cu Tania Cozma, make-up artist Bourjois, am facut o listă cu ritualurile de îngrijire și make-up pentru această perioadă:

  1. Începeți ziua cu demachierea și hidratarea tenului ca în orice altă zi obișnuită.
    Sfatul Taniei: Pentru un plus de strălucire și hidratare, puteți folosi câteva pufuri de apă termală pentru că este o sursă extraordinară de vitamine și minerale pentru ten.
  1. Un make-up discret, aplicat din când în când, poate fi o adevărată terapie și sursă de bună-dispoziție.
    Sfatul Taniei: Puțin anticearcăn și BB cream sau fond de ten cu vitamine, o tușă de blush și de ce nu, mascara sau ruj hidratant vor oferi acel strop de culoare de care avem nevoie mai mult ca oricând zilele acestea.
  1. Seara demachiați-vă cum o faceti de obicei si pregatiți-vă o masca hrănitoare, din ingrediente naturale.
    Sfatul Taniei: amestecați ½ avocado ( bogat în vitaminele A si E) cu o lingura de miere (antioxidant cu proprietăți antibacteriene) și o lingura de faina de ovăz (efect calmant și cicatrizant). Aplicați compoziția obținută pe tenul curat și clătit in prealabil cu apă caldă (pentru a se deschide porii) și mențineți masca timp de 15 minute. La final, clătiți cu apă călduță.

Produse recomandate:

Citește și:

Anticearcăm & fond de ten Bourjois Healthy Mix – 54,15 lei, respectiv 73,05 lei

BB Cream Bourjois Healthy Mix -63,27 lei

Blush Bourjois Little Round Pot – 49,50 lei

Ruj Bourjois Fabuleux- -56 lei

Mascara Twist Extreme Fiber -65,75

Featured foto by Irina Bg via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.