Setari Cookie-uri

Descoperă noua gamă NIVEA Deo Fresh în ediție limitată

Primăvara este momentul perfect pentru a arăta şi a te simţi bine!

comunicat de presa

La început de sezon simţim mereu nevoia de o schimbare, ne dorim să arătăm mai bine, să avem un look mai fresh, să fim cea mai bună versiune a noastră. De aceea, NIVEA a creat pentru tine noile deodorante în ediție limitată NIVEA Deo Spray Fresh care îți aduc trei arome vesele, inspirate de natură, proaspete și fructate, perfecte pentru începuturi fresh de zi. Astfel, poți să alegi mereu cele mai potrivite arome pentru ca tu să te bucuri de prospețime chiar și în zilele în care stai în casă.

Descoperă deodorantul NIVEA Deo Spray Fresh Cherry ce aduce pe piele mirosul delicios și romantic al fructelor roșii și coapte de cireșe. Formula sa este delicată cu pielea și oferă protecție antiperspirantă eficientă de până la 48h.

Pentru un plus de vitalitate și energie, încearcă NIVEA Deo Spray Fresh Orange, care te protejează împotriva transpirației, iar aroma efervescentă de portocală proaspată și revigorantă îți va colora ziua.

Citește și:

NIVEA Deo Spray Fresh Coconut completează ediția limitată de arome inspirate de natură și trezește cele mai plăcute amintiri: de la plimbările pe nisip fin și baie în ocean, la diminețile petrecute lenevind la soare, pe o plajă exotică. Astfel, te bucuri atât de protecție de încredere împotriva transpirației timp de 48h, cât și de un parfum fructat și exotic pe tot parcursul zilei.

ăcorește-ți pielea cu noile NIVEA Deo Spray Fresh în ediție limitată și asortează cele 3 arome stărilor tale pentru ca tu să întâmpini fiecare zi cu zâmbetul pe buze.

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile de Facebook și Instagram ale NIVEA România.

Prețuri recomandate:

NIVEA Deo Spray Fresh Cherry – 13.4 RON

NIVEA Deo Spray Fresh Orange – 13.4 RON

Citește și:

NIVEA Deo Spray Fresh Coconut – 13.4 RON

Vizionare placuta


Kudika
12 Aprilie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.