Setari Cookie-uri

Cu Sabon ești mai aproape de cei dragi cu ocazia sărbătorilor pascale

Sabon este alături de tine ca tu să fii creator de bucurie pentru cei care îți fac viața frumoasă. 

comunicat de presa

Profită de fiecare prilej ca să arăți celor dragi că îi porți în suflet și în gând. Chiar dacă anul acesta petreci Paștele într-un cadru restrâns, poți fi aproape de cei pe care îi prețuiești cu un minunat cadou Sabon. Comandă online fără griji pe sabon.ro și luminează ziua persoanei căreia îi duci dorul.

Sabon este alături de tine ca tu să fii creator de bucurie pentru cei care îți fac viața frumoasă.

Uniți în gânduri bune cu Sabon

În preajma sărbătorilor pascale, fiecare simte nevoia de a fi aproape de cei dragi. Sabon îți propune să fii împreună cu aceștia, împărtășind aceeași stare de bine pe care le oferă magia produselor Sabon.

Exprimă-ți afecțiunea față de oamenii frumoși din viața ta și oferă-le necondiționat momente prețioase. Alege din colecțiile Sabon acele produse care să aducă în casa lor povestea sinceră a inimii tale. Bogăția ingredientelor naturale, care se regăsesc în fiecare produs Sabon, va transforma minunatele beneficii asupra corpului și sufletului în dovada supremă de tandrețe.

Citește și:

Din confortul casei tale, accesează online universul Sabon și alege din produsele dragi ție ulei de duș, exfoliant, lapte și loțiune de corp, body gelée, unt și cremă de mâini, săpun lichid, aromă de cameră și EAU de SABON – pe cele ce redau gingășia emoțiilor tale. Găsește-ți inspirația în gama îmbietoare de arome fructate și florale dar și în inima ta!

Odată ce selecția produselor potrivite este gata, acestea vor fi livrate în cele mai bune condiții la cei pe care vrei să îi răsfeți! Acordă-ți răgazul să faci fapte bune și frumoase pentru cei dragi.

Intră pe www.sabon.ro și lasă-ți noblețea interioară să strălucească! Transmite mai departe mesajul tău de afecțiune cu produsele Sabon și lasă bucuria să pătrundă în casele celor dragi ție!

Citește și:

Deschide-ți inima spre o stare de bine & rămâi alături de cei dragi!

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.