Setari Cookie-uri

Îngrijirea unghiilor acasă: Oja semipermanentă îți sare în ajutor!

Saloanele s-au închis, însă femeile știu că unghiile continuă să crească, fără să conteze că noi habar nu avem cum să le îngrijim de unele singure, ca la salon. Vă dau un singur sfat: oja semipermanentă acasă! S-ar putea să vă salveze!

Majoritatea dintre noi am fost obișnuite să ne așezăm pe un scaun, iar de acolo nu mai era treaba noastră ce se întâmpla, însă acum intervine o problemă: trebuie să ne descurcăm singure! Și cum nimeni nu s-a născut învățat, singurul lucru pe care putem să îl facem este să luăm fiecare variantă pe care o avem la îndemână, iar cea mai potrivită pentru o începătoare este oja semipermanentă!

5 produse de îngrijire a unghiilor care te vor ajuta!

Lampă Profesională UV LED SensoPRO SUNONE

Lampă Profesională UV LED SUNONE SensoPRO, de culoare roz, este o lampă de calitate Premium cu 30 LED-uri dotate cu tehnologia Double Light Source. Este un aparat de ultimă tehnologie ce garantează o uscare rapidă pentru orice tip de Gel UV și Ojă Semipermanentă, cu un consum minim de energie. Aceasta nu produce căldura și este potrivită atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Aparatul este dotat cu senzor de prezență astfel ca atunci când introduci mâna în lampă ea pornește automat și funcționează timp de 60 secunde. O alta modalitate de pornire a lămpii este prin apăsarea butonului On/Off.

Citește și:

Lampa profesională poate fi comandată aici.

Gel de bază pentru oja semipermanentă

Gelul de bază pentru oja semipermanentă formează o bază foarte durabilă pe unghia naturală, pentru a împiedica pigmentarea acesteia după aplicarea ojei. Se aplică ca prim strat pe unghia naturală, în procesul de realizare a unghiilor cu oja permanentă. Poate fi uscat cu orice lumină UV sau LED.

Gelul de bază pentru oja semipermanentă poate fi comandat aici.

Kit de ojă semipermanentă

Kitul de ojă semipermanentă reprezintă secretul unei manichiuri de lungă durată, pe care orice iubitoare de beauty trebuie să o aibă în colecția sa. Acum ai ocazia să alegi culoarea potrivită pentru unghiile tale chiar în confortul propriei locuințe.

Kitul de ojă semipermanentă poate fi comandat aici.

Citește și:

Set pile unghii

Datorita colaborării cu cei mai buni experți italieni în domeniu, produsele pentru manichiură-pedichiură KOH-I-NOOR, sunt recunoscute în întreaga lume datorită standardului foarte ridicat și propun o gamă foarte variată, acoperind toate necesitățile. Setul cuprinde o pilă cu 4 suprafețe de duritate graduală și o pilă cu 2 suprafețe pentru unghii colorate.

Setul poate fi comandat aici.

Lac de unghii semipermanent OPI

Lacul de unghii semipermanent de înaltă calitate ce se usucă în doar 30 de secunde, dar durează săptămâni în șir. Acest lac semipermanent redefinește categoria produselor destinate serviciilor semipermanente, care se dezvoltă rapid pe piață. Fiecare lac semipermanent are un lac de unghii OPI asortat, lucru extraordinar pentru un look impecabil sau pentru o pedichiură asortată în cazul celor care nu doresc sa aplice lac semipermanent pe unghiile de la picioare. Acest produs deține nuanțe intens strălucitoare cu o rezistență remarcabilă.

Citește și:

Lacul de unghii semipermanent poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină progressman/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.