Setari Cookie-uri

Placa de păr: instrumentul de coafat care nu trebuie să îți lipsească!

Placa de păr este instrumentul de coafat care te ajută în zilele în care părul tău pur și simplu nu își dorește să coopereze cu tine!

Femeile care au părul creț își doresc să îl aibă drept, iar cele cu părul drept își dorească să îl aibă creț. Asta se întâmplă dintotdeauna, iar singura metodă pe care o avem pentru a ne îndeplini dorințele este un instrument de coafat: placa. Cu ajutorul unei plăci de păr, ne putem îndrepta părul atunci când acesta este mai rebel sau putem să ne facem bucle când ne-am săturat să îl purtăm în modul său natural.

4 plăci de păr care te vor ajuta să îți aranjezi părul

Placă de întins părul T-LINE Evolution Labor Pro

T-LINE Evolution, având plăcile din turmalină, are proprietatea de a întinde părul într-un timp scurt, nu trebuie să folosești aparatul o perioadă lungă pentru a obține rezultatul dorit. Această placă de păr întinde perfect părul fără a deteriora structura firului. Încălzirea ultra rapidă a plăcilor va permite obținerea oricărei coafuri pe care ți-o dorești în doar câteva minute. Se încălzește în 15 secunde și acționează la nivelul stratului exterior al firului de păr. Datorită termostatului reglabil al temperaturii, poți controla temperatura, cea minimă fiind de 140 de grade, iar cea maximă de 230 de grade. Indicat ar fi să folosești o temperatură scăzută dacă părul tău este vopsit, decolorat sau subțire.

Citește și:

Placa de păr poate fi comandată aici.

Placa de întins părul cu aburi

Această placă de păr are avantajele aburului și a căldurii pentru a obține un păr sănătos și un rezultat minunat. Întinderea impecabilă a părului creț și ondulat este posibilă dacă folosiți acest produs. Utilizând o placă de păr insistent, părul poate deveni uscat și deshidratat. Această placă de păr acționează și în interior, închide cuticulele părului eficient și părul va deveni hidratat, va rămâne drept, moale și sănătos. Temperatura este reglabilă și poate ajunge până la 230 de grade C.

Placa poate fi comandată aici.

Placă pentru creponat părul

Această placă de păr este potrivită pentru persoanele care au părul drept, dar care mereu au visat la un păr creț, plin de volum. Aceasta are învelișul plăcilor din turmalină și împiedică degradarea părului. Temperatura poate fi reglată, cea minimă fiind de 80 de grade, iar cea maximă de 210 grade C.

Citește și:

Placa pentru creponat părul poate fi comandată aici.

Placă mini de întins părul

Ai părul scurt sau petreci mult timp aranjându-ți bretonul? Atunci, mini-placa pentru întins părul este aparatul de coafat ideal pentru tine. Mini-placa pentru îndreptat părul este ideală pentru calatorii, ocupând un spațiu mic în bagajul tău. Vara, la mare, când părul devine rebel de la apa sărata și de la soare, mini-placa pentru întins părul îți va fi de mare ajutor.

Placa Mini pentru îndreptat părul are înveliș ceramic, care distribuie căldura uniform, prevenind astfel arderea parului.

Mini placa de păr poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină MillaF/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.