Setari Cookie-uri

Truse de machiaj care îți vor fi de mare ajutor!

Machiajul spune ceva despre personalitatea fiecărei dintre noi, iar pentru ca acesta să fie cât mai bine realizat, avem nevoie de o trusă de machiaj potrivită!

Mă număr printre femeile pentru care machiajul este extrem de important, începând de la pregătirea tenului până la culorile folosite pentru realizarea unui machiaj care să mă caracterizeze. Momentul meu cu mine este acela în care mă așez în fața oglinzii și încep să conturez look-ul pe care îl simt potrivit pentru o anumită zi. Pe lângă pregătirea tenului, o altă componentă foarte importantă pentru realizarea unui machiaj perfect este o trusă de machiaj potrivită.

4 truse de machiaj care îți vor fi de mare ajutor!

Set profesional de machiaj Mistery Night

Setul profesional de machiaj Mystery Night te invită la un festin de culori și texturi ce te vor uimi prin rezultate pe măsura așteptărilor! Colecția extinsă te așteaptă cu o varietate de pensule, bureți de machiaj, farduri, rujuri și multe altele. Acest set de machiaj este format din: geanta cu produse cosmetice Fraulein38, ce este potrivită pentru toate produsele cosmetice și trusa de machiaj multifuncțională care conține 36 de nuanțe de farduri sidefate, metalice și mate, 16 nuanțe de ruj și lip gloss, 12 nuanțe de eyeliner, 6 nuanțe de pudră și blush, 4 nuanțe de concealer, 1 aplicator dublu cu bureței, 1 pensulă pentru ruj și una pentru blush, dar și 12 pensule de machiaj din păr natural.

Citește și:

Setul profesional de machiaj poate fi comandat aici.

Trusă de machiaj multifuncțională 117 culori

Cu trusa machiaj multifuncțională conține 177 culori vei arăta minunat oriunde, oricând! Ai la dispoziție o bogăție de culori și texturi împachetate într-o casetă elegantă. În plus, cele 2 mânere te ajută să transporți întreaga colecție ușor, oriunde, ca pe o poșetă! Potrivită pentru orice ocazie, trusa machiaj multifuncțională cu 177 culori, pudră, blush și ruj va deveni un element esenţial în procesul tău de make-up.

Trusa de machiaj poate fi comandată aici.

Trusă de machiaj multifuncțională cu 78 de culori

Trusa de machiaj are următoarea componență: 48 de nuanțe de farduri mate şi sidefate, 6 nuanţe diferite de blush și pudră pentru față (inclusiv iluminator), o paletă de 24 de nuanțe de rujuri şi gloss, 8 aplicatoare duble cu burete și o oglinda cosmetică. Culorile sunt foarte pigmentate, special făcute pentru a-ți construi un machiaj deosebit pentru orice ocazie. Paleta de rujuri te va ajuta să descoperi culoarea potrivită pentru tine și îți va oferi o hidratare în profunzime.

Citește și:

Trusa de machiaj poate fi comandată aici.

Set de machiaj profesional Technic Cosmetics

Dacă ești pasionată de machiaj, makeup artist în devenire sau deja un profesionist în domeniu vei îndrăgi cu siguranță acest set sub semnătura Technic Cosmetics! Geanta este foarte practică, compactă și o vei putea folosi atât pentru depozitarea produselor preferate de machiaj, cât și pentru deplasarea elegantă în diverse locații. Produsele sunt de înaltă calitate, foarte pigmentate, care îți vor oferi o doză de senzualitate.

Setul de machiaj poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Elnur/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.