Setari Cookie-uri

FOREO a inițiat sesiuni live, pe contul oficial de Instagram din România

În România, a fost lansat contul oficial de instagram, @foreo_ro , iar în timp ce urmăritorii se adaptau situației, FOREO a început zilnic sesiuni live cu specialiști, guru ai frumuseții, influenceri mari și mici, profesori de yoga, make-up artiști și diferiți invitați speciali. În timpul sesiunilor live, aceștia lucrau, găteau, vorbeau despre îngrijirea pielii, făceau demonstrații de machiaj, sport, dezvăluiau rutina lor de înfrumusețare și desigur aveau discuții despre produsele FOREO

comunicat de presa

Compania suedeză de skintech FOREO este cunoscută pentru lucrurile pe care le face diferit cu soluții inovatoare, construind un adevărat centru de putere în doar șapte ani. FOREO, pe repede înainte, în plină pandemie de COVID-19, a acționat în singurul mod în care știa - cu inima, prin inovație și generozitate.

Prin menirea sa, FOREO, încurajează îngrijirea pentru a te face să te simți tânăr și fericit. Spiritul acesta se desfășoară adânc în companie, iar când s-a sesizat această pandemie, FOREO a unit toate locațiile de pe glob, în care activează, pentru a face diferența.

În contextul în care mall-urile și centrele comerciale se închid din cauza blocajului produs de pandemie, mulți dintre ambasadorii brand-ului au rămas fără obiectul muncii. Sunt angajați dedicați care lucrează în diferite domenii, în parfumerii și magazine specializate care vând produse FOREO și care își sfătuiesc clienții să afle mai multe despre acestea.

Citește și:

Așadar, FOREO a găsit o metodă ingenioasă, o idee neobișnuită prin care să-și mențină angajații ocupați, având posibilitatea să lucreze de acasă. În România, a fost lansat contul oficial de instagram, @foreo_ro , iar în timp ce urmăritorii se adaptau situației, FOREO a început zilnic sesiuni live cu specialiști, guru ai frumuseții, influenceri mari și mici, profesori de yoga, make-up artiști și diferiți invitați speciali. În timpul sesiunilor live, aceștia lucrau, găteau, vorbeau despre îngrijirea pielii, făceau demonstrații de machiaj, sport, dezvăluiau rutina lor de înfrumusețare și desigur aveau discuții despre produsele FOREO: măștile cu dispozitivul UFO, curățarea tenului cu periile de curățare LUNA și cele mai bune sfaturi și trucuri pentru a utiliza produsele. Mulți dintre invitați au dezvăluit produsele preferate și modul în care le folosesc în rutina lor zilnică de îngrijire.

Citește și:

Sesiunile live le-au permis să se cunoască mai bine, au reușit să construiască relații mai strânse cu clienții (adevărații fani ai produselor FOREO), și și-au arătat abilitățile. Chiar dacă aceste ședințe live i-au scos din zona lor de confort, aceștia sunt oameni talentați, care nu au renunțat, și care cred că aceste momente de cumpănă îi va aduce mai aproape.

Ca marcă globală, FOREO are o platformă uriașă pentru a gestiona astfel de schimbări și a inspira diferite acțiuni. Au fost lansate mai multe inițiative pentru a combate focarul din diferite zone, atât la nivel global, cât și local, pentru a sprijini profesioniștii medicali, lucrătorii-cheie, clienții și angajații în toată această perioadă.

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.