Setari Cookie-uri

Părul și tenul tău îți vor mulțumi datorită produselor cu ulei de argan!

Uleiul de argan este cunoscut pentru proprietățile sale esențiale, acesta fiind unul dintre cele mai prețioase și rare uleiuri din lume!

Cele mai cunoscute beneficii ale uleiului de argan sunt efectul său hidratant, antiinflamator și energizant la nivelul pielii. Din acest motiv, s-au creat de-a lungul timpului o mulțime de produse cosmetice care au la bază acest ingredient minune! Pe lângă produsele pentru ten, uleiul de argan este întâlnit și în produsele dedicate părului deoarece acesta hidratează părul, oferă strălucire, hrănește scalpul și îmbunătățește elasticitatea părului.

6 produse cosmetice cu ulei de argan!

Mască de păr cu keratină și ulei de argan

Masca pentru păr Eveline Cosmetics Argan + Keratin este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Oferind părului un moment de regenerare, acesta va răsplăti strălucind în toată vitalitatea și frumusețea sa. Aceasta este recomandată pentru părul fragil, cu vârfuri despicate și are un efect hidratant, oferă strălucire și finețe și regenerează părul.

Citește și:

Masca de păr poate fi comandată aici.

Mască de păr hrănitoare cu ulei de argan

Masca pentru păr Argan Oil Hydrating Nourishing Cleansing este o etapă indispensabilă în ritualul îngrijirii părului. Această mască de păr este potrivită pentru toate tipurile de păr, oferă hidratare și nutriție. Modul de utilizare este unul extrem de ușor: Se aplică pe părul umed, spălat în prealabil cu șampon. Se lasă să acționeze conform timpului specificat pe ambalaj, apoi se clătește bine.

Masca de păr poate fi comandată aici.

Ser facial cu ulei de argan

Serul facial Argan Oil Revitalise Cares Protect este un produs cu un conținut de substanțe active ridicat. De aceea, oferă tenului cea mai luxoasă îngrijire. Acesta este potrivit pentru toate tipurile de ten, oferă hidratare și revitalizare. Se tapotează o cantitate adecvată de ser pe pielea curată, cu vârfurile degetelor. Se poate aplica pe față, pe gât și pe decolteu.

Citește și:

Serul facial poate fi comandat aici.

Cremă de zi și de noapte cu ulei de argan

Crema de fațăLe Petit Olivier Argan Oil oferă tenului îngrijirea pe care o merită. Este potrivită pentru toate tipurile de ten, nu conține SPF și are un efect anti-age, lifting, regenerează și restaurează densitatea pielii. Este perfectă atât pentru zi, cât și pentru noapte.

Crema poate fi comandată aici.

Balsam de păr cu ulei de argan

Balsamul pentru par Morrocanoil Hair Hydrating Conditioner este ideal pentru părul deshidratat. Formula acestuia este infuzată cu ultra-hidratantul ulei de argan, vitaminele A și E, antioxidanți și extract de alge roșii. Acest super mix de ingrediente și minerale oferă părului hidratarea optimă și este potrivit pentru toate tipurile de păr, inclusiv cel vopsit, lăsându-l catifelat, ușor de coafat și prevenind încurcarea.

Citește și:

Balsamul poate fi comandat aici.

Mască regenerantă cu ulei de argan

Această mască de păr conține ulei de argan, cheratina, pantenol și proteine de grâu și soia, ce contribuie la hidratarea și hrănirea intensă a fibrei capilare pentru a stimula eficient regenerarea în profunzime a acesteia, fortificând-o și protejând-o împotriva acțiunii nocive a factorilor externi. Ajută la menținerea umidității în interiorul firului pentru a combate uscarea acestuia, îi conferă elasticitate și facilitează pieptănarea, lăsând părul neted, mătăsos și strălucitor. Nu conține uleiuri minerale sau parabeni.

Masca de păr poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Irina Bg/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.