Setari Cookie-uri

Secretele frumuseții: Fondul de ten cu SPF!

Multă lume îl ignoră, însă SPF-ul este un lucru foarte important pentru tenul tău! Soarele poate avea efecte negative dacă nu știm să ne protejăm tenul așa cum trebuie!

Pregătirea tenului înainte de machiaj este esențială, poate chiar cel mai important pas. Trebuie să avem tenul hidratat, să folosim produse care ni se potrivesc și să nu omitem un lucru foarte important: SPF-ul! Protecția solară este găsită în multe creme, dar și în fondurile de ten. Fondul de ten cu SPF trebuie să devină cel mai bun prieten al tău dacă ești o persoană pentru care contează propriul aspect fizic.

4 fonduri de ten cu SPF pe care trebuie să le încerci!

Fond de Ten BB Cream Soft Face SPF 20

Fond de Ten BB Cream Soft Face SPF 20 este unul din cele mai vândute produse de înfrumusețare! Este un fond de ten ce se focusează pe estomparea imperfecțiunilor. Uniformizează culoarea tenului, este natural și oferă un look radiant și fresh. Ingredientele ajuta la reducerea excesului de sebum și la menținerea aspectului neted al chipului. Produsul este potrivit pentru toate tipurile de ten. Un beneficiu important al BB Cream-ului este factorul de protecție SPF 20 ce conferă protecție solară medie. Este disponibil în patru culori, astfel încât să se plieze perfect necesităților și nuanței tenului tău!

Citește și:

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Fond de Ten SPF 15 High Definition Waterproof

Fondul de ten High Definition te protejează de razele UV cu un factor de protecție de 15 SPF. Acesta asigură păstrarea hidratării și elasticității pielii în fiecare sezon! Fondul de ten conține o formulă rezistentă la apă, acoperă perfect imperfecțiunile și ridurile, fără să lase urme inestetice. Cu ajutorul acestui fond de ten, machiajul tău va rezista pana la 24 de ore fără precedent.

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Fond de Ten Skin Evolution SPF 15

Fondul de Ten Skin Evolution este un fond de ten ideal pentru acoperirea petelor și a imperfecțiunilor, controlul sebumului și mărirea elasticității pielii. Formula fluidă conferă o acoperire medie construibilă. Amestecul de ingrediente active pentru regenerarea și repararea pielii reduce liniile fine si ridurile vizibile. Textura cremoasa se așează bine pe piele, lăsând-o moale, netedă și uniformă. În plus, purtarea lui zilnică te protejează de razele UV ce au o acțiune nocivă asupra pielii tale, datorită proprietăților sale cu SPF 15.

Citește și:

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Fond de ten fluid natural beige

Fond de ten cu o textură lejeră, acoperire light-medie care uniformizează culoarea și textura pielii. Nu încarcă tenul și este rezistent în timp. Acesta este un fond de ten, dar totodată și bază de machiaj. Conferă tenului un aspect luminos, natural și satinat, textura sa cremoasă lăsând pielea catifelată, impecabilă și radiantă . Produsul are un parfum fin și delicat, acționând ca o peliculă protectoare care conferă pielii o senzație de hidratare si catifelare. Datorită SPF-ului, protejează tenul de acțiunea razelor UV.

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Vladimir Gjorgiev/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.