Setari Cookie-uri

Îngrijirea părului în sezonul estival. Rutina perfectă în doar 4 pași

Cu siguranță, vara este cel mai iubit anotimp de cei mai mulți dintre noi, vine cu vacanțe lungi, plimbări pe plajă, zile fierbinți în care lăsăm soarele să ne răsfețe trupul.

comunicat de presa

Totuși, este bine să nu uităm că soarele, vântul și apa sărată sunt printre cei mai nemiloși factori agresivi pentru sănătatea și frumusețea părului. De aceea, am pregătit pentru voi câteva recomandări de îngrijire, cu ajutorul cărora puteți oferi strălucire permanentă părului vostru, fără să investiți foarte mult timp - nu trebuie decât să urmați acești 4 pași simpli.

  1. Pentru a-ți vopsi părul, folosește un colorant permanent cu complex de acid hialuronic

Perioada recomandată este de o dată la 6-8 săptămâni.

Indiferent de tipul tău de păr, îți sugerăm să acorzi atenție tratamentelor aplicate, în special în timpul verii. În ceea ce privește vopsirea acestuia, spre exemplu, îți propunem să folosești un colorant permanent, deoarece îți protejezi părul împotriva degradării și îl îngrijești în timpul procesului de vopsire. Un colorant permanent cu complex de acid hialuronic este varianta ideală pentru anotimpul călduros.

Citește și:

Deseori, atunci când vorbim despre piele, nu ne gândim la scalp, însă trebuie să știți că și scalpul nostru îmbătrânește și se subțiază de aceea este foarte important să folosim produse hidratante pe bază de acid hialuronic. Atunci când scalpul are îndeajuns acid hialuronic, acesta este hidratat și ajută la creșterea părului sănătos și puternic.

Un astfel de colorant previne degradarea și îți îngrijește părul în timpul vopsirii, dar și după acest proces. Rezultatul va fi un păr strălucitor, cu aspect sănătos, fără efect de cască. Datorită sistemului de colorare cu îngrijire, pigmenții de culoare pătrund în adâncimea firului de păr, iar tu obții până la 100% acoperire a firelor albe și o culoare de lungă durată.

Citește și:

Noi îți recomandăm noul colorant Gliss Color, cu ajutorul căruia părul tău nu va fi doar protejat împotriva degradării din timpul vopsirii, ci va fi și îngrijit și hidratat după vopsire, datorită acidului hialuronic din masca de tratament.

  1. Folosește un șampon ce protejează și reține culoarea. Acest șampon trebuie să ofere părului tău o culoare intensă pentru un timp cât mai îndelungat. Pentru a-ți menține frumusețea părului, folosește șamponul de 2-3 ori pe săptămână. Îți recomandăm șamponul Ultimate Color de la Gliss, care oferă protecție și vitalitate, pe perioade îndelungate de timp.
  1. Folosește balsam pentru a-ți descurca mai ușor părul. Balsamul formează un strat protector pentru părul tău și îl face moale, ușor de pieptănat. Balsamul trebuie utilizat după fiecare spălare. Sugestia noastră pentru un păr pieptănat cu ușurință este balsamul Ultimate Color, din gama Gliss.
  1. Oferă-i părului ingrediente extra de îngrijire. Să nu uităm de masca de păr, menită să îți protejează podoaba capilară și să îi oferă o textură mătăsoasă, dar și strălucire. Aplică masca Ultimate Color Anti-decolorare la fiecare a treia spălări și ajută-ți părul să fie mai rezistent la factorii externi agresivi.

_____________________________________________________________________________

Citește și:

Colorant Gliss Color cu complex de acid hialuronic - previne degradarea și îngrijește părul în timpul vopsirii și după. Este disponibil în magazine din februarie 2020.

Gliss Ultimate Color – gamă completă de produse de îngrijire a părului – conține șampon, cu o nouă formulă care hrănește părul mai bine, balsam și mască de păr.

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.