Setari Cookie-uri

Cea mai bună investiție în make-up: pensulele de machiaj!

Pensulele de machiaj sunt o necesitate în viața fiecărei femei. Un machiaj nu poate fi complet dacă nu este corect realizat, iar pentru acest lucru vei avea nevoie de câteva pensule.

Indiferent de evenimentul la care trebuie să mergi, un machiaj nu poate fi corect realizat dacă nu folosești pensulele potrivite. Acestea sunt de diferite forme, mărimi, compoziții, însă cel mai important e că dacă îți vei lua un set de pensule bun va fi o investiție care te poate ține și câțiva ani. Da, ai auzit bine: ani de zile! Deși setul meu preferat de pensule e folosit de mai bine de doi ani, mereu îmi place să îmi mai comand câteva pensule. Știi cum se zice: o femeie n-are niciodată prea multe pensule de machiaj!

4 seturi de pensule care îți vor salva machiajul!

Set 20 pensule Golden Choco

Setul de pensule Golden Choco îți aduce pensulele special create pentru aplicarea perfectă a produselor de machiaj. Fabricate atât din păr natural, cât și sintetic, puful absoarbe cantitatea ideală de produs, iar duritatea perilor asigură o aplicare fixă și uniformă. Setul de pensule profesionale conține întregul necesar pentru un machiaj complet: 20 de pensule de make-up pentru ochi, blush, fond de ten și chiar pentru sprâncene. Testate dermatologic, pensulele de machiaj nu irită pielea și sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. Trusa de pensule machiaj este potrivita atât pentru uz personal, cât și pentru utilizare profesională, dacă sunteți make-up artist.

Citește și:

Setul poate fi comandat aici.

Set 10 pensule Rainbow Shell Luxorise

Cele 10 pensule LUXORISE sunt create special dintr-un mix de fibre naturale și artificiale care vor permite realizarea unui machiaj profesional și rapid. Suportul din cristal ofertă confortul necesar atunci când realizezi un machiaj, ajutându-te să ai toate instrumentele necesare în ordine și la îndemână.

Setul poate fi comandat aici.

Set 8 pensule machiaj profesional Golden Edition

Setul de 8 pensule pentru machiaj profesionale - Gold Edition include o serie de pensule cu forme diferite, realizate atât din păr natural, cât și fibre sintetice, cu mânere din lemn de bambus, finisaje de calitate și inele de prindere foarte rezistente și cromatice. Acest kit conține pensule de machiaj cu forme și mărimi diferite pentru aplicarea diverselor produse cosmetice, sunt realizate din păr natural și sintetic, ultra-moale, fin și foarte plăcut la atingere. Mânerul periei este artizanal și rafinat manual. Setul de pensule machiaj conține 8 pensule de lux pentru față și ochi într-un design elegant de culoare aurie. Setul de pensule pentru machiaj asigură un look impecabil de fiecare dată. Profită de ediția limitată pentru pensule de machiaj profesionale!

Citește și:

Setul poate fi comandat aici.

Set 5 pensule profesionale Brilliant Eyes

Setul de 5 de pensule machiaj Brilliant Eyes este o paletă profesionala de pensule de machiaj pentru înfrumusețarea ochilor, realizate de make-up artiști profesioniști din materiale de cea mai buna calitate. Setul este încorporat într-o trusă practică și elegantă, care le păstrează intacte, indiferent de destinație.

Setul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină AlikeYou/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.