Setari Cookie-uri

TECHIR lansează soluția igienizantă pentru mâini cu 70% alcool

Brandul românesc TECHIR se aliniază nevoilor pieței și lansează gama de produse pentru igienizarea mâinilor cu soluții hidroalcoolice care conțin 70% alcool.

comunicat de presa

Primul și singurul brand autohton de produse cosmetice și terapeutice îmbogățite cu apă salină și nămol sapropelic din lacul Techirghiol și-a adaptat linia de producție și a început să fabrice, aici, în România, Soluția hidroalcoolică pentru mâini cu 70% alcool. Acest produs completează gama de săpunuri naturale dedicate igienizării pielii mâinilor, alături de uleiul de corp bronzant pentru plajă.

Produsele din gamă vin ambalate în 10 tipuri de recipiente cu dimensiuni și forme diferite: dispenser, flip top, spray pulverizator, adaptate nevoilor de zi cu zi ale clienților noștri și au la bază o formulă recomandată de Organizația Mondială a Sănătății. Soluția hidroalcoolică pentru mâini conține:

  • 70% alcool izopropilic cu puritate 99,9%
  • 5% glicerină vegetală cu puritate 99,9%e
  • Ulei esențial de lămâie
  • Parfum natural fresh
  • Apă distilată de puritate 99,9%

Soluția are o textură emolientă și previne deshidratarea pielii după utilizări multiple într-un interval de timp mic. Pe lângă igienizarea dată de alcoolul izopropilic, uleiul esențial de lămâie vine cu proprietățile sale antivirale, antiseptice și antifungice. Produsele de igienizare din această gamă sunt produse cosmetice în curs de avizare biocid, bactericid, virucid și fungicid.

Citește și:

Cost 100 ml: 16,99 lei pe site-ul www.techir.ro

În cadrul gamei de hidratare Terchir a lansat și un ULEI de corp BRONZANT pentru plajă, pe baza a 3 ingrediente principale: morcov, galbenele și macadamia.

Formula bogată în uleiuri vegetale, atent alese, oferă o hidratare intensă pielii, pregătind-o pentru expunerea la soare şi obţinerea unui bronz uniform şi intens. Betacarotenul accelerează bronzarea, în timp ce mixul de uleiuri nutritive din seminţe de struguri, susan, macadamia, avocado hidratează şi hrănesc pielea. Uleiul de gălbenele, squalanul vegetal şi vitamina E au efect regenerant şi ajută piele să se protejeze împotriva razelor solare. Uleiul bronzant are o textură uşoară, non-grasă, cu o aromă suavă şi naturală de flori de vanilie şi ulei esenţial de salvie pentru efectul cicatrizant.

Citește și:

Pentru o întreţinere perfectă a elasticităţii epidermei, uleiul se aplică prin mişcări circulare atunci când porii sunt deschişi după folosirea săpunului natural calmant şi reparator Techir în duş, şi înainte de expunerea la soare.

Cost 250 ml : 40 lei pe site-ul www.techir.ro

Despre TECHIR:

TECHIR este primului și singurul brand de produse cosmetice și terapeutice îmbogățite cu apă salină și nămol sapropelic din lacul Techirghiol. Activitatea de producție are loc în fabrica situată la ieșirea din orașul Techirghiol. Toate procesele de fabricare implică și activități de manufactură. Procesul de fabricare al săpunurilor naturale este 100% bazat de manufactură și respectă vechea metodă tradițională de fabricare a sapunurilor naturale prin metoda la rece. Apa salină și nămolul sapropelic din Lacul Techirghiol sunt ingredientele active unice folosite în compoziția produselor terapeutice si cosmetice TECHIR. Aceste resurse au fost studiate din punct de vedere fizico-chimic, dermatologic și microbiologic de-a lungul timpului pentru a li se observa în amănunt proprietățile și beneficiile pentru piele și alte afecțiuni reumatologice.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.