Setari Cookie-uri

Wine4skin - colecția capsulă pentru îngrijirea sustenabilă, adaptată ritmului tău!

Wine4skin o colectie capsula de produse de ingrijire pentru fata contine o crema de zi, o crema de noapte si un ser pentru conturul ochilor. 

De ce am ales sa dezvoltam aceaste produse?

Colectie capsula Wine4skin este o gama minimala de cosmetice pentru un ritual zilnic comod si justificat. O astfel de abordare economiseste timp si bani si promoveaza un comportament de consum mai sustenabil.

Laureatii premiului Nobel pentru medicina si fiziologie 2017 au aratat ca celulele (inclusiv cele apartinind celui mai mare si mai social dintre organele noastre - pielea) functioneaza dupa un ritm circadian in care sunt activate mecanisme de aparare importiva agresorilor externi pe durata zilei si mecanisme de regenerare pe durata repausului nocturn. Aceasta observatie aduce argumente pentru folosirea de produse de ingrijire diferite pe parcursul zilei, respectiv noptii, in acord cu propriul program dictat de natura. Tinand cont de acest adevar demonstrat, linia de cosmetice Wine4skin include o crema de zi si una de noapte ce contin principii active diferite si adecvate functiei lor.

Citește și:

Cat despre seruri, acestea sunt produse premium, ingloband ingrediente inalt performante si sunt formulate pentru a face diferenta in termeni de aspect si senzatie pe termen lung. Serurile pot avea diferite formulari si se pot adresa unei anumite zone. Am ales ca serul Wine4skin sa fie de tip lotiune si sa fie destinat zonei sensibile din jurul ochilor care are caracteristici particulare si nevoi de ingrijire aparte.

Ceea ce punem pe piele este la fel de important pentru sanatatea noastra ca si pentru mediu. De aceea am ales ca produsele noastre sa contina numai ingrediente naturale, de origine vegetala, fara parabeni, parfumuri sau coloranti sintetici, iar ambalajele respecta principiile sustenabilitati.

Alege sa incerci produsele noastre pentru beneficiul propriu si unul mai general, al lumii in care traim.

Featured foto by Valery121283 via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.