Setari Cookie-uri

5 iluminatoare care te vor face să strălucești vara aceasta

Iluminatorul are funcția de a-ți aduce un strop de strălucire în zilele în care îți dorești să porți un machiaj simplu și care să nu atragă foarte mult atenția!

Întotdeauna am preferat să port pe timpul zilei un machiaj simplu care să îmi evidențieze trăsăturile chipului și care să nu atragă foarte mult atenția. De curând am descoperit câteva iluminatoare care mi-au salvat viața datorită faptului că mă fac să strălucesc chiar și atunci când machiajul meu nu este unul foarte îndrăzneț.

5 iluminatoare care te vor face să strălucești!

Iluminator lichid

Iluminatorul cu o structură blândă și mătăsoasă conferă prospețime feței și permite o estompare și o aplicare ușoară. Acesta are rolul de a spori frumusețea trăsăturilor. Highlighter-ul se aplică peste fondul de ten. Fixarea se face cu ajutorul unei pensule plate sau a uneia de tip evantai. Pentru o strălucire naturală, aplici iluminatorul pe punctul înalt al pomeților, pe osul frunții, pe arcadă, în colțul intern al ochilor și pe arcul lui Cupidon. Pigmenții puternici oferă o strălucire intensă ce conturează natural aceste zone.

Citește și:

Iluminatorul poate fi comandat aici.

Iluminator sugar box face

Stickul iluminator conține formula specială de iluminare ce asigură un finish deosebit. Astfel tu vei arăta perfect în orice moment al zilei. Iluminatorul conține pigmenți micronici cu o luminozitate discretă. Se blenduiesc foarte ușor cu fondul de ten și oferă un tonus impecabil pielii tale.

Iluminatorul poate fi comandat aici.

Iluminator lichid Luxury Sunbeam 01

Perfect pentru fiecare sezon, Iluminatorul pentru față Lichid Luxury Sunbeam 01 asigură o acoperire ideală și promite să scoată în evidență trăsăturile feței în cel mai plăcut mod. Acesta adaugă un plus de culoare și strălucire naturală tenului tău. Cu ajutorul pipetei îl poți aplica cu ușurință în zonele în care îți dorești strălucire. Acest iluminator poate fi folosit atât pentru machiajele simple, de zi, dar și pentru un machiaj de seară puțin mai elaborat și mai complex.

Citește și:

Iluminatorul poate fi comandat aici.

Iluminator Make-up Revolution

Un highlighter pe care nu îl poți rata! Îți introducem noul nostru iluminator, Rainbow Highlighter ce îți oferă 5 culori pastelate pentru a-ți crea un glow de remarcat. Amestecă culorile pentru un look de tip rainbow. Acest iluminator este potrivit pentru zilele în care îți dorești să strălucești în adevăratul sens al cuvântului. Atragi privirile tuturor celor din jur și te simți mai bine ca niciodată folosindu-l. Poate fi aplicat cu ajutorul unei pensule de tip evantai sau chiar cu degetele. În cazul în care îți dorești o pigmentare mai puternică, poți umezi pensula cu ajutorul unui fixativ de machiaj și apoi să aplici iluminatorul în zonele în care vrei o doză de strălucire.

Citește și:

Iluminatorul poate fi comandat aici.

Iluminator Barry M

Noile picături iluminatoare dau o strălucire intensă! Disponibil în 3 nuanțe metalice uimitoare, utilizați-l pentru a atrage lumina pe piele și a evidenția structura osoasă a feței. Având în componență perle strălucitoare pentru a reflecta lumina, poate fi utilizat o singura dată pentru un efect puternic de evidențiere radiantă sau puteți adăuga picături la fondul dvs. de ten preferat pentru o strălucire intensă.

Iluminatorul poate fi comandat aici.

Foto Oleg Gekman/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.