Setari Cookie-uri

Advertorial Crema de noapte Wine4Skin: regenerare, reparare și efect antiage

Crema de noapte vine in sprijinul proceselor naturale de regenerare si reparare a tesuturilor in timpul repausului nocturn.

Crema de noapte este formulata penru o absorbtie mai lenta si are o structura mai onctuoasa decat cea a produsul destinat ingrijirii diurne. Textura sa bogata si parfumul discret floral, precum si senzatia pe care o lasa la aplicarea pe piele fac din folosirea acestui produs o experienta senzoriala placuta. Contine ingrediente puternice si concentrate, toate de origine vegetala, cu functii multiple si proprietati antiinflamatorii ce combat agresiunile declansate de toxine si agresori ajutand pielea sa isi recastige frumusetea naturala. Este imbogatita cu ceramide si vitaminele A si E.

Crema contine trei uleiuri vegetale obtinute din plante cultivate in mediul autohton, struguri, migdale si coacaze negre, o sinergie de uleiuri care functioneaza foarte bine impreuna, avand roluri complementare si asigurand pielii o foarte buna protectie impotriva factorilor de mediu.

Uleiul extras din semințele de struguri contine acid linoleic și compuși fenolici, care asigura regenerarea, menținerea hidratării, folosit cu succes împotriva radicalilor liberi și a îmbătrânirii cutanate, avand si rolul de emollient in aceasta compozitie.

Uleiul de migdale, obtinut prin presare la rece din sâmburi,este un bun emolient, are rol calmant, un continut ridicat in acizi grasi nesaturati: omega 6, omega 9, acizi grasi saturati: acid palmitic si acid stearic si fitosteroli.

Uleiul obtinut din coacaze negre contribuie la reducerea proceselor oxidative și a daunelor cauzate de radicalii liberi, are rol regenerator și revitalizant.

Pentru a imbunatati profilul sensorial al cremei, menținerea pielii suplă și moale o perioada mai indelungata de timp, am folosit coco-caprylatul o alternativa naturala la siliconul sintetic. Pe langa efectul sensorial conferit, reduce iritațiile și deshidratarea, intareste bariera de protectie a pielii si mareste absorbtia emulsiei in piele.

Apa de trandafiri are rol de hidratare, antirid, regenerant, calmant si usor astringent.

Vitamina E are rol anti-aging, regenerator și protector.

Vitamina A actioneaza ca factor de echilibrare a funcțiilor pielii, reglementează creșterea celulelor epidermei, intervine în procesul de keratinizare si este un bun antioxidant ce accelerează reînnoirea celulelor și stimulează sinteza de colagen și metabolismul fibroblastelor avand ca efect reducerea ridurilor si imbunatatirea elasticitatii si grosimii dermului.

Ceramidele sunt un excelent activ antirid obtinut printr-un proces de biofermentație patentat si au actiune eficienta dovedita in regenerarea pielii in special pe timpul noptii.

Featured foto by Pandorabox via Shutterstock


Kudika
16 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.