Setari Cookie-uri

Serul pentru conturul ochilor WIN ͤ 4 SKIN - piele mai luminoasă și mai netedă în jurul ochilor

Serul pentru conturul ochilor a fost dezvoltat pentru a raspunde cerintelor specifice zonei delicate din jurul ochilor, prima care prezinta semne ale imbatranirii si oboselii.

Serul pentru conturul ochilor a fost dezvoltat pentru a raspunde cerintelor specifice zonei delicate din jurul ochilor, prima care prezinta semne ale imbatranirii si oboselii. Structura acestei lotiuni inalt performante este mai lejera si mai fluida decat a cremelor, iar ingredientele sale ajuta la reducerea cearcanelor si a edemelor.

Ca orice esenta pretioasa, este continuta intr-o sticla mica prevazuta cu o pipeta de sicla pentru dozarea facila a produsului.

Actiunea de hidratare si efectul antirid a serului de ochi este intensificata prin prezenta in compozitie a acidului hialuronic - un glicozaminoglican care pătrunde adânc în piele asigurând hidratare în profunzime și efect de umplere, prin capacitatea sa de a reține și a atrage apa. Acest ingredient pretios este hidratant și umectant, ajutănd la redensificarea, uniformizarea și netezirea pielii.

Citește și:

Serul contine Sodium PCA - un umectant și hidratant forte, care reduce procesele inflamatorii, contribuind la diminuarea cearcanelor. Acest ingredient actioneaza ca protector al filmului hidrolipidic al pielii, reduce pierderea umidității din piele prin evaporare, penetrează rapid epiderma si isi indeplineste functia rapid.

Apa de albastrele contine tanini si centaurina, substante cu rol decongestionant, antiinflamator, tonifiant cutanat, recomandat pielii delicate, fragile si este folosita cu succes la diminuarea cearcanelor.

Emulsifiantul folosit, Polyglyceryl-3 polyricinoleate, este un foarte bun emolient pentru piele, creeaza structuri elastice cu absorbtie foarte buna, ajuta la absorbtia substantelor active in piele si contine particule fine ce capteaza lumina si ofera senzatia de luminozitate;

Citește și:

Squalanul de masline mărește permeabilitatea pielii, ceea ce ajuta la absorbtia mai rapida a emulsiei si a principiilor active, restaureaza bariera lipidica a pielii, fiind recomandat in ingrijirea zonei ochilor. Are efect de estompare a ridurilor fine si creste gradul de hidratare a pielii.

Serul pentru conturul ochilor WIN ͤ 4 SKI iti daruieste o piele mai luminoasa si mai neteda in jurul ochilor, facand privirea ta sa para mai tanara si mai seducatoare.

Featured foto by karelnoppe via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.