Setari Cookie-uri

4 palete de make-up pe care trebuie să le ai!

Machiajul ochilor trebuie să fie curat și bine executat pentru a-ți pune în evidență trăsăturile chipului, iar aceste 4 palete îți vor sări în ajutor!

Întotdeauna am considerat că un machiaj corect al ochilor trebuie să aibă la bază o cromatică plăcută din punct de vedere vizual și produse de bună calitate, cât mai pigmentate, însă mi-a fost destul de greu să găsesc o paletă care să îmi satisfacă aceste dorințe. De curând am descoperit aceste 4 palete de make-up care m-au surprins într-un mod cât se poate de plăcut și m-am gândit să vi le recomand și vouă deoarece îți poți face treaba cu ele mai bine decât îți imaginezi.

4 palete de make-up pe care trebuie să le ai!

Paletă 40 de culori

Compoziția formulelor este una fină, ușoară, persistentă, cu un grad de acoperire ridicat. Texturile pot rezista pe pleoape o zi întreaga, fără să se strângă. Datorită pigmenților, machiajul final va fi intens și fără aplicarea unei baze pentru ochi, însă este recomandată folosirea acesteia. Fardurile mate dau un aspect curat și profesional machiajului, iar cele cu sidef oferă strălucire privirii. Nuanțele sunt recomandate pentru machiajul ochilor căprui, dar și pentru cei verzi sau albaștri. Paleta de culori este special creată atât pentru uz personal, cât și pentru utilizare profesionistă. Culorile cu o pigmentare intensă și textură ultra lejeră te ajuta sa obții machiaje potrivite oricărui eveniment.

Citește și:

Paleta poate fi comandată aici.

Paletă machiaj 27 culori Almond Truffle Palette

Alege paleta de machiaj profesional în 27 culori Almond Truffle Palette, cu un design inovativ, foarte practic, ce îți oferă mobilitate și eficiență sporită în timpul machiajului. Atunci când este închisă, cutia arata exact ca o tabletă, permițându-ți să o porți cu tine oriunde. Paleta este dotată cu două pensule cu capete duble cu bureței ce permit o aplicare ți o fixare ușoară a culorilor. Textura fardurilor asigură o rezistență îndelungată a machiajului și o intensitate de invidiat.

Paleta poate fi comandată aici.

Paletă 28 culori Fraulein38 Pinky-Pinky

Compusă din 20 de culori mate şi 8 culori strălucitoare, paleta Fraulein38 Pinky-Pinky te va purta prin toată paleta de nuanţe de care ai nevoie. Produsele pot fi folosite şi pe post de fard de ochi, bronzer sau highlighter! Mai mult, formula hipoalergenică nu conţine parfum și propune paleta Fraulein38 ca o alegere ideală pentru persoanele cu piele sensibilă şi nu numai! Produsul vine in forma de pudră compactă, cu nuanțe atent selecționate, care se potrivesc oricărui tip de machiaj. Formula special creată, cu o textură fină și mătăsoasa, are și efect de iluminator, iar subtonurile calde împrospătează tenul și îi oferă naturalețe.

Citește și:

Paleta poate fi comandată aici.

Paletă fard de pleoape ROSE

O paletă de machiaj elegantă și modernă care conține 6 nuanțe și o pensulă dublă, ideală pentru umbrirea, evidențierea și definirea ochilor. Creați nenumărate machiaje de la natural la sofisticat cu încântătoarea colecție de nuanţe.

Paleta poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Photo by Anderson Guerra from Pexels

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.