Setari Cookie-uri

4 rimeluri care îți vor completa machiajul

Rimelul rezistent la apă: secretul unor gene spectaculoase!

Înainte să vorbesc despre aceste rimeluri care mi-au atras în mod special atenția, o să menționez câteva trucuri pentru a folosi rimelul într-un mod cât mai corect, iar rezultatul să fie unul cât mai plăcut! Un lucru foarte important în ceea ce privește utilizarea rimelului este curățarea pensulei înainte de fiecare aplicare. Odată ce pensula aplicatoare e prea încărcată, rimelul nu se mai așează așa cum ne dorim pe genele noastre. Așadar, înainte de a folosi rimelul, șterge pensula aplicatoare cu un șervețel umed sau cu o dischetă demachiantă. Un alt truc de care să ții cont atunci când îți dorești ca genele tale să arate cu adevărat bine este acela în care folosești o perie curată pentru a le aranja și separa înainte de a aplica rimelul. Pe lângă aceste trucuri, un lucru esențial este folosirea unui rimel potrivit, iar pentru a te ajuta să găsești unul îți voi arăta 4 rimeluri care pe mine m-au surprins plăcut!

Citește și:

4 rimeluri care îți vor completa machiajul

Rimel volum si alungire Express Curl Focallure

Acest rimel face parte din noua generație de produse de make-up! Formula conținută asigură separarea precisă a genelor, alungirea și volumizarea lor. Este ideal pentru genele subțiri, dar și pentru cele dese. Rimelul are rolul de a scoate în evidență privirea, de a o accentua și de a o scoate din anonimat. Cu o singură aplicare, genele devin mai lungi și mai dese. Dacă îți dorești o intensitate mai mare, aplică mascara în mai multe straturi. Noul rimel nu încarcă și nu se strânge. Este rezistent la transfer și nu necesită retușări pe parcursul purtării.

Rimelul poate fi comandat aici.

Rimel Waterproof Volumizer

Acest rimel are o singura misiune: volum extrem! Volumizer este un rimel waterproof ce oferă confort pe tot parcursul zilei. Dacă îți dorești gene voluminoase, alungite și perfect curbate, Volumizer este perfect pentru tine. Formula specială hidratează genele, le fortifică și le conferă elasticitate. Pe când, pensula asigură o aplicare precisă, astfel încât să nu existe exces de produs pe gene.

Citește și:

Rimelul poate fi comandat aici.

Rimel Waterproof Curl Lashes Ushas

Acest rimel este produsul indispensabil de make-up! Formula specială asigură separarea precisă a genelor, oferind un maximum de volum. Cu o singură aplicare, genele devin mai lungi și mai dese. Dacă îți dorești o intensitate mai mare, aplică mascara în mai multe straturi. Ingredientele unice hidratează genele, le fortifica, le conferă elasticitate și rezistență. Acest produs este îmbogățit cu formula waterproof, asigurând o rezistență îndelungată și o stabilitate impecabilă pe parcursul întregii zile.

Rimelul poate fi comandat aici.

Loreal Unlimited mascara

Efect instantaneu de ridicare a genelor care durează până la 24 ore. Aplicator cu 2 poziții pentru aplicare ultra ușoară de la un capăt la altul. În poziția 1 folosește aplicatorul în poziție dreaptă, ca o mascara obișnuită pentru ridicare și alungire fără limite. În poziția 2 folosește aplicatorul în poziție îndoită pentru a evidenția chiar și cele mai scurte gene.

Citește și:

Rimelul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Photos box/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.