Setari Cookie-uri

Secretul unui machiaj rezistent: spray-ul de fixare!

Machiajul tău devine mai rezistent dacă folosești un spray de fixare!

De câte ori ați purtat un machiaj care a început să arate din ce în ce mai rău din cauza umidității, a temperaturilor ridicate sau a vântului? În momentul în care vedem că machiajul nostru începe să nu arate tocmai în regulă ne putem gândi că produsele folosite nu sunt cele mai bune sau că nu le-am aplicat corect. Deși aceste variante pot fi luate în considerare, adevărul este că un spray de fixare a machiajului poate face diferența. Acesta oferă machiajului rezistență indiferent de factorii externi care iau contact cu tenul tău!

4 spray-uri de fixare care îți vor face machiajul mai rezistent!

Spray de fixare machiaj Make-up Revolution Matte Fix

Spray Fixare Machiaj MakeUp Revolution Matte Fix te ajută să îți păstrezi tenul hidratat și să îți fixezi perfect machiajul pentru întreaga zi. Acest mist facial elimină excesul de sebum, oferind un finish mat tenului tău proaspăt machiat. Sprayul de fixare nu deteriorează machiajul. Acesta are rolul de a-l menține intact întreaga zi, fiind eficient timp de 12 ore. Modul de utilizare este unul foarte simplu: agită recipientul înainte de folosire. Închide ochii și pulverizează spray-ul de la o distanță de 20 cm de tenul abia machiat.

Citește și:

Sprayul de fixare poate fi comandat aici.

Spray Fixare Machiaj Kiss Beauty Face Care

Spray Fixare Machiaj Kiss Beauty Face Care este produsul premium de care ai nevoie pentru a fixarea machiajului pe parcursul întregii zile. Pare incredibil, însă pulverizând o singură dată spray-ul de fixare la finalul machiajului, putem împiedica luciul inestetic al chipului, întinderea produselor de machiaj. Este foarte ușor de folosit, oferă o senzație plăcută de prospețime și are un miros delicat. Acest spray pentru fixarea machiajului nu conține silicon sau alcool. Produsul de makeup este recomandat și tenului sensibil, deoarece nu usucă pielea și nu lasă un finish lipicios peste machiaj.

Sprayul de fixare poate fi comandat aici.

Spray fixare machiaj Karite Temptation

Spray Fixare Machiaj Karite Temptation este arma ta secretă în realizarea unui machiaj profesional, perfect și rezistent. Utilizând acest spray fixator machiaj veți obține un ten perfect și un machiaj impecabil, rezistent pentru 24 de ore fără nici cel mai mic defect.

Citește și:

Sprayul de fixare poate fi comandat aici.

Spray Fixare Machiaj Dewy Finish UCANBE

Spray Fixare Machiaj Matte Finish All Day UCANBE oprește timpul în loc pentru machiajul tău. Odată pulverizată, formula hidratantă protejează straturile de machiaj împotriva factorilor externi. Produsul conține ingrediente minerale de înaltă calitate, care protejează și mențin cosmeticele intacte pe ten pentru mult timp. Nu conține alcool și se potrivește tuturor tipurilor de ten. Odată aplicat, sprayul de machiaj se va face remarcat printr-un finish luminos și radiant, care conferă pielii un aspect natural. Rezistent la apă, sprayul de fixare a machiajului poate fi aplicat și pe aceeași pensula cu care aplici fardurile sau pigmenții de pleoape pentru a intensifica pigmentația produselor.

Citește și:

Sprayul de fixare poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Tamara Gavrilovic/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.