Setari Cookie-uri

Machiajul e mult mai rezistent cu ajutorul pudrei de față

O pudră de calitate îți va oferi un machiaj rezistent pe tot parcursul zilei!

Câteodată nu este suficient să folosim un fond de ten cu acoperire mare sau un fixativ pentru machiaj pentru a ne asigura că machiajul nostru va rămâne impecabil pe tot parcursul zilei. În astfel de situații este recomandat să folosim o pudră de față care să seteze produsele deja aplicate pentru a le oferi o rezistență mai bună. Acum întrebarea este cum alegem o pudră care să fie atât calitativă, cât și accesibilă la preț. Pentru a vă răspunde la această întrebare o să vă prezint câteva pudre care mi-au atras atenția într-un mod plăcut.

5 pudre de față care garantează un machiaj rezistent

Pudră minerală cu oglindă și aplicator

Pudra Minerală cu oglindă și aplicator pentru ten mediu conține o nouă formulă de pudră fixatoare. Este bogată în antioxidanți care calmează pielea iritată și reduc efectul de roșeață în timp ce mențin fondul de ten impecabil întreaga zi. Asigură hidratarea corespunzătoare a tenului reducând efectul de ten strălucitor și oferă luminozitatea naturală look-ului tău. Trusa cu pudră minerală conține un burete cu ajutorul căruia se aplica fără efort și cu amestecări ușoare. Lasă o piele cu un aspect moale și catifelat. Este complet translucidă, minimizează porii și liniile fine pentru obținerea unui ten mai tânăr.

Citește și:

Pudra poate fi comandată aici.

Pudră compactă

Pudra compactă asigură un machiaj impecabil și de durată. Oferă un finisaj mat ce da tenului un aspect natural și uniform. Are o textură ușoară și o putere de acoperire mare. Pudra compactă nu blochează porii și lasă tenul să respire, ținând sub control secreția de sebum. Pudra camuflează, ascunde imperfecțiunile tenului, fixează machiajul și reduce strălucirea tenului pe toată durata zilei. Poate fi reaplicată pentru a elimina excesul de sebum și a menține pielea mată, cu aspect proaspăt.

Pudra poate fi comandată aici.

Pudră pulbere matifiantă

Pudra pulbere este un produs revoluționar care îți va transforma complet tenul și machiajul. Cu o textură ușoară, formula acestei pudre matifiante conține particule fine cu o tentă galbenă, ce va reuși sa neutralizeze complet nuanțele roșiatice și albăstrui ale chipului tău.

Citește și:

Pudra poate fi comandată aici.

Pudră translucidă profesională Fix and Matt de la Ingrid Cosmetics

Pudra translucida Fix & Matt de la Ingrid Cosmetics netezește perfect pielea și îi oferă un aspect mat pe parcursul întregii zile. Formula îmbogățită cu proteine de mătase hidratează pielea și reduce ridurile. Această pudră oferă machiajului un finish mat, fără a usca tenul. Pudra cu extras din bambus este apreciată pentru proprietățile sale bogate în siliciu, un element fundamental ce ajută la remineralizarea tenului.

Pudra poate fi comandată aici.

Pudră compactă rezistentă la transfer cu ceară de albine și ulei de macadamia

Pudră de față cu o textură deosebit de moale, rezistență la apă, fiind perfectă chiar și în cazul întâlnirii cu razele soarelui sau a practicării unui sport. Ușurința de aplicare a produsului garantează o experiență inovativă și asigură un ten perfect.

Citește și:

Pudra poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină RomarioIen/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.