Setari Cookie-uri

5 remedii pentru vârfurile despicate

Vârfurile despicate vă fac probleme? Aici găsiți soluția!

Deși cea mai recomandată metodă de a scăpa de vârfurile despicate este tăierea părului, multe dintre noi ne dorim să avem un păr lung, iar fiecare centimetru în minus contează. Mă aflu în aceeași categorie de femei cărora le place să își poarte părul lung, iar din acest motiv nu îmi doresc să ajung prea des la coafor pentru a-l tunde. Astfel, am căutat de-a lungul timpului soluții cât mai eficiente pentru ca vârfurile mele să nu mai aibă un aspect neplăcut fără a fi nevoie să le tund. Am descoperit câteva remedii pe care aș vrea să vi le prezint!

5 remedii pentru vârfurile despicate

Ulei cu keratină și proteine de cașmir

De la prima aplicare redă viață părului deteriorat și fragil, dând strălucire instantanee și făcându-l mătăsos. Este ideal în lupta cu vârfurile despicate. Formula îmbogățită cu proteine de keratină și cașmir are o textură ușoară care restructurează firul de păr. Modul de folosire este foarte ușor: aplicați câteva picături de ulei pe lungimea medie și pe vârfurile părului. Ideal pe parul umed după ce a fost tamponat cu prosopul, pentru un tratament intensiv și pentru a facilita încrețirea.

Citește și:

Uleiul cu keratină și proteine de cașmir poate fi comandat aici.

Tratament vârfuri despicate Idola Repair

Indola este unul din cei mai mari producători de produse profesionale pentru păr. Indola face parte din grupul Henkel și unul din liderii producătorilor de produse cosmetic pentru păr. Indola Repair tratament vârfuri despicate repară vârfurile despicate și reface aspectul mătăsos al părului. Îmbogățit cu cheratină hidrolizată, ulei de argan și alte uleiuri natural acționează tridimensional pentru a sigila, fortifica și proteja vârfurile, împiedicând ruperea lor.

Tratamentul poate fi comandat aici.

Balsam de păr pentru vârfuri despicate Tigi Bed Head Ego Boost Leave-in Conditioner

Tigi Bed Head Ego Boost Leave-in Conditioner este un balsam pentru vârfuri despicate care, de asemenea, hrănește părul uscat și deteriorat. Având o textură de crema-gel, acesta vindecă firul de par și previne deteriorarea acestuia, părul dumneavoastră devenind flexibil și strălucitor. Balsamul Tigi Bed Head facilitează pieptănarea părului și previne despicarea vârfurilor. Acest balsam nu necesită clătirea părului după folosire.

Citește și:

Balsamul poate fi comandat aici.

Mască de întărire a părului pentru vârfuri despicate

Părul dumneavoastră strigă după ajutor? Masca fortifiantă pentru păr slăbit, degradat, și cu vârfuri despicate îi redă frumusețea și luciul. Reconstruiește cuticula, accelerează regenerarea firului de păr și previne despicarea vârfurilor. După folosirea măștii, veți vedea că părul devine ușor de pieptănat, cu o textură mătăsoasă.

Masca de păr pentru vârfuri despicate poate fi comandată aici.

Șampon pentru vârfuri despicate Nature Box Avocado

Șamponul pentru regenerare Nature Box Avocado repară în profunzime fibrele deteriorate ale părului și reîntregește vârfurile despicate. Formula, bogată în ulei pur de avocado, aduce părului un aport important de vitamine și de antioxidanți. Acesta poate fi folosit la fiecare spălare pentru a aduce părul tău în punctul la care visezi!

Citește și:

Șamponul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Africa Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.