Setari Cookie-uri

Mâinile tale vor fi mai catifelate cu aceste creme hidratante!

Crema hidratantă pentru mâini îți poate deveni cea mai bună prietenă!

Câteodată se întâmplă să îți simți mâinile atât de uscate încât este imposibil să le apreciezi. O mulțime de factori externi influențează textura mâinilor tale începând de la săpunul pe care îl folosești și până la lucrurile pe care le atingi. Deși sunt foarte multe moduri prin care mâinile tale se pot simți catifelate, cea mai potrivită metodă este folosirea unei creme hidratante de fiecare dată când simți că ai nevoie de aceasta! Astăzi îți voi prezenta câteva dintre cremele hidratante pentru mâini pe care eu le prefer.

5 creme hidratante pentru mâini

Cremă hidratantă de mâini cu trandafiri

Un produs excelent pentru combaterea uscăciunii și deshidratării mâinilor. Formula sa speciala cu extract din muguri de trandafiri, protejează și păstrează hidratarea. Ideal pentru mâini frumoase, parfumate și moi pe tot parcursul anului. Modul de folosire este unul foarte simplu: aplicați o cantitate mică de produs pe mâinile uscate, pe parcursul zilei și masați până se absoarbe complet. Este recomandată utilizarea frecventă pentru a proteja și hidrata cele mai uscate zone ale mâinilor.

Citește și:

Crema hidratantă poate fi comandată aici.

Cremă de mâini cu ulei de argan

O cremă bogată și moale, cu un parfum cald și învăluitor, ce vine în ajutorul pielii mâinilor chiar și a celor mai uscate și deshidratate, făcându-le moi și mătăsoase și păstrându-le frumusețea. Conține ulei de argan cu o acțiune de protecție, hidratare, hrănire și emolienta, indicat în special în tratamentul pielii uscate și deshidratate.

Crema hidratantă de mâini poate fi comandată aici.

Cremă de mâini cu extract de violete

Această cremă de mâini conferă mâinilor dumneavoastră o eliberare imediată, indiferent de cât de uscate sunt, păstrându-le frumoase, protejându-le și hidratându-le. Conține extract de violete și ulei și unt de argan, cu proprietăți nutritive. Fiecare aplicare vă va lăsa mâinile să se simtă extrem de moi și minunat aromate, cu un parfum dulce și delicat de violete. Alegeți-l dacă doriți un produs care nu conține parabeni sau formaldehida.

Citește și:

Crema hidratantă de mâini cu extract de violete poate fi comandată aici.

Cremă hidratantă de mâini cu ulei de migdale dulci

Un prețios tratament emolient și nutritiv chiar și pentru cea mai uscată și crăpată piele a mâinilor. Punctul său forte este acțiunea sinergică a ingredientelor active, printre care alantoina - hidratantă și protectoare și uleiul de migdale dulci - cu un extraordinar efect nutritiv. Textura bogată și profundă se absoarbe ușor și conferă catifelare aproape instantaneu și un parfum delicat și plăcut. Aplică o cantitate mică de cremă pe mâini ori de cate ori este nevoie.

Crema de mâini poate fi comandată aici.

Cremă hidratantă de mâini cu ulei de cocos

Crema Bielenda Coconut Oil hidratează perfect pielea mâinilor și îi oferă nutriția necesară. Crema de mâini se aplică într-un mod foarte ușor: pui o cantitate de produs pe mâini și masezi până la absorbție.

Citește și:

Crema poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină LightField Studios/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.