Setari Cookie-uri

Noutăți romantice în gama iconică Today Tomorrow Always de la AVON: parfumuri premium inspirate de scrisori reale de dragoste

AVON vă invită să retrăiți magia unei veritabile povești de dragoste cu noua sa serie de parfumuri premium Today Tomorrow Always, care vorbesc despre cele mai frumoase fațete ale iubirii.

comunicat de presa

Trilogia TTA Elixirs of Love incapsulează trei arome intense, extrase din cele mai romantice flori, infuzate cu esențe naturale de cea mai înaltă calitate. Parfumurile sunt realizate manual cu expertiza unor parfumieri de top, pentru a oferi o impresie unică, de lungă durată.

Fiecare dintre cele trei parfumuri descoperă câte un moment-cheie al unei povești de dragoste adevărate, prin farmecul unor arome romantice și memorabile:

  • TTA First Date of Turkish Rose vorbește despre prima impresie captivantă, despre emoția primei întâniri. Mirosul dulce si senzual al trandafirului turcesc - clasic, feminin - este perfect pentru a crea o primă impresie de neuitat.
  • TTA Falling in Love With Neroli and Iris surprinde magia momentului inefabil în care iubirea e mărturisită. Chimia unică dintre neroli și frumusețea pudrată a irisului e asemenea potrivirii perfecte dintre doi îndrăgostiți care își descoperă și declară sentimentele.
  • TTA A Marriage of Jasmine and Tuberose descrie puritatea zilei în care „pentru totdeauna” a început. Iasomia albă, pură, și tuberoza senzuală reprezintă buchetul floral care a făcut ziua căsătoriei atât de specială și zilele care au urmat, de neuitat.

Cele 3 parfumuri TTA Elixirs of Love sunt disponibile în noua broșură AVON, ce poate fi accesată și în variantă digitală, și pot fi comandate online de pe site-ul www.avon.ro/ebrosura/.

Citește și:

În această perioadă, clienții AVON care comandă produse beneficiază de livrare direct acasă, prin curier.

TTA First Date of Turkish Rose, Apă de parfum, 30 ml, preț: 75 lei

TTA Falling in Love With Neroli and Iris, Apă de parfum, 30 ml, preț: 75 lei

TTA A Marriage of Jasmine and Tuberose, Apă de parfum, 30 ml, preț: 75 lei

AVON România, un portofoliu de peste 200 de arome

De-a lungul timpului, peste 200 de parfumuri AVON au intrat în topul preferințelor femeilor, reprezentând diverse stări de spirit – energia, eleganța sau senzualitatea. Gama Today Tomorrow Always de la AVON, care aniversează anul acesta 16 ani de prezență în România, continuă să fie numărul 1 în alegerile româncelor.

Despre AVON

AVON este prezent de 22 de ani pe piața din România, timp în care și-a menținut o poziție de top în preferințele consumatorilor, reușind în același timp să pună bazele uneia dintre cele mai mari comunități de femei. Compania este preocupată nu numai să aducă frumusețe și independenţă femeilor, dar și să le îmbunătățească viața, promovând respectul pe care societatea îl datorează rolului lor în dezvoltarea socială și militând continuu pentru sănătatea și standardul lor de viață.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.