Setari Cookie-uri

Uleiul de corp te va face să strălucești!

Beneficiile unui ulei de corp sunt vizibile de la prima utilizare!

Toate ne dorim o piele fină și strălucitoare atât în sezonul rece, dar cu atât mai mult atunci când vine vorba despre lunile călduroase ale anului în care soarele face contact direct cu pielea noastră. Pe lângă folosirea unor produse ce conțin SPF, în rutina mea am introdus și uleiurile de corp de care m-am îndrăgostit de la prima utilizare. Piele moale, fină la atingere, strălucitoare și cu un miros extraordinar. Ce îți poți dori mai mult?

4 uleiuri de corp care îți vor face pielea să strălucească

Ulei de corp cu particule strălucitoare

AVON Ulei -Spray de corp cu particule strălucitoare are o formulă îmbogățită cu minerale și particule aurii, catifelează pielea și îi conferă strălucire discretă. Acest ulei de corp hrănește pielea în profunzime, iar pielea rămâne strălucitoare cu tentă aurie.

Citește și:

Uleiul de corp poate fi comandat aici.

Ulei pentru corp nutritiv

Formula unică îmbogățită cu un complex bioactiv de uleiuri vegetale: ulei de argan, hidratant și regenerator, ulei de migdale, nutritiv și emolient, și ulei de morcov, cu proprietăți anti-oxidante. Furnizează pielii o bogăție de acizi grași esențiali și vitamine, hrănește epiderma și favorizează procesele pielii. Pielea devine netedă și suplă. Rezultate impresionante ale utilizării cosmeticelor care conțin ulei de argan au fost remarcate și la persoane a căror piele prezintă cicatrici, vergeturi, vânătăi, arsuri și chiar eczeme, deoarece acesta intensifică producerea fibrelor de colagen.

Uleiul de corp poate fi comandat aici.

Ulei de corp de la Garnier

Acest ulei de corp este perfect dacă îți dorești ceva mai mult decât o piele hidratată, ci o piele perfectă! Acest ulei îți pune în evidență frumusețea naturală datorită formulei de 5 ori mai concentrată în nutrienți decât o loțiune normală de corp. Îmbogățită cu 4 uleiuri prețioase: argan, macadamia, migdale și trandafir, îți oferă un miros plăcut, pielea fiind mai luminoasa instantaneu, radiantă și fină. Formula nu este grasă și nu se transferă pe haine.

Citește și:

Uleiul de corp poate fi comandat aici.

Uleiul de corp Midsommar Glow

Răsfață-te cu uleiul de corp Midsommar Glow, creat prin îmbinarea uleiului floral cu serumul pe bază de ulei. Acesta îți lasă pielea fină și catifelată. Simte-te inspirat de natură și tradițiile suedeze cu noul ulei de corp! Fondata in 1868, marca Barnängen este recunoscută pentru faimosul săpun a cărui rețetă stă la baza serumului pe baza de ulei, creat pentru a oferi protecție și pentru a te face sa te simți exact așa cum trebuie. Modul de utilizare este unul extrem de simplu: aplicați uleiul de corp întotdeauna pe pielea umedă, de preferat după dușul de dimineață sau de seară și masați pentru câteva secunde. Tapați și evitați mișcările ricuroase cu prosopul. Masajul ajută la hidratare, dar și la pătrunderea uleiurilor în stratul exterior al pielii, creând o barieră protectoare. După folosire, pielea rămâne fină, catifelată și strălucitoare pe tot parcursul zilei.

Citește și:

Uleiul de corp poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Photo by Karolina Grabowska from Pexels

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.