Setari Cookie-uri

4 parfumuri bărbătești pe care partenerul tău le va adora

Nu vei putea da greș cu aceste parfumuri bărbătești!

În cazul în care se apropie ziua de naștere a partenerului tău, aniversarea voastră sau oricare alt moment în care îți dorești să îi dăruiești ceva iubitului tău și nu știi ce cadou i-ai putea oferi, noi îți recomandăm câteva parfumuri bărbătești cu care nu poți da greș. Un bărbat care se respectă cu adevărat poartă parfumuri care îi reprezintă personalitatea și stilul de viață, iar tu ca parteneră a sa îi cunoști cel mai bine gusturile când vine vorba de simțul olfactiv. Astfel, noi îți recomandăm câteva parfumuri pe care le poți oferi iubitului tău!

4 parfumuri bărbătești cu care îți vei surprinde partenerul

Parfum Hugo Boss No. 6 Bottled

Parfumurile Hugo Boss sunt construite minuțios, cu intenția de a reflecta personalitatea celui care le folosește, subliniindu-i astfel farmecul. No.6 Bottled a fost lansat in 1998 și a fost dezvoltat de parfumierul Annick Menardo. Parfumul este considerat semnătura casei Hugo Boss. Este un parfum lemnos, condimentat ale cărui note de bază le reprezintă măslinul, lemnul de santal, vanilia și cidrul, însă care are ca note de vârf măr, citrice, prună și muschi.

Citește și:

Parfumul poate fi comandat aici.

Parfum Calvin Klein

Brandul Calvin Klein este un brand de lifestyle și una dintre cele mai importante case de modă din America. Look-ul Calvin este simplu și clasic cu influențe minimaliste. Gamele de parfumuri Calvin Klein sunt atrăgătoare în aceeași măsură pentru femei și pentru bărbați, cu un spirit modern. Parfumul Calvin Klein IN2U a fost lansat în anul 2007. Parfumul vine într-un flacon foarte elegant, care se potrivește complet conceptului modern, stilului minimalist. Ca note de bază cu persistență de durată se află patchouli, palisandru care se îmbină perfect cu mirosul de cacao și mosc și formează un parfum aromatic perfect pentru bărbați.

Parfumul poate fi comandat aici.

Parfum Versace Blue Jeans

Un parfum clasic, masculin, cu esențe lemnoase, note citrice, cu o inima picantă și caldă. Se deschide cu esențe de citrice proaspete. După un timp, acestea dispar și lasă loc tonurilor de violete, iasomie și levănțică. Se încheie cu arome de mosc și vetiver. Este un parfum greu de nerecunoscut care poate fi purtat de orice bărbat puternic, sigur pe el și carismatic.

Citește și:

Parfumul poate fi comandat aici.

Parfum Christian Dior Sauvage

Acest parfum a fost lansat în anul 2015 pentru bărbații cărora le place aventura și care sunt dornici de a trece prin cât mai multe experiențe palpitante împreună cu persoana iubită. Este ideal de purtat la o întâlnire de afaceri, o ieșire în oraș sau chiar o întâlnire romantică datorită notelor de piper roz, cedru și labdanum. Îi poți oferi iubitului tău acest parfum drept cadou la aniversarea voastră, dar e potrivit și pentru ziua sa de naștere deoarece vine ambalat într-un mod inedit care va atrage atenția. Cu atât mai mult, este un parfum puternic care persistă și de care se va îndrăgosti.

Parfumul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină George Rudy/Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.