Setari Cookie-uri

Cremă de corp potrivită pentru toate tipurile de piele

Hidratarea pielii noastre este esențială în viața de zi cu zi, cu atât mai mult în sezonul rece!

O hidratare corectă a pielii poate fi obținută doar prin aplicarea unor creme de corp care să mângâie pielea și să o lase catifelată și plăcută la atingere. De multe ori, ne dorim să evităm crăpăturile folosind produse care nu sunt potrivite tipului nostru de piele și astfel obținem rezultate neplăcute pe termen lung. Am descoperit de curând câteva creme pentru corp potrivite oricărui tip de piele și am decis să vi le prezint și vouă!

4 creme de corp potrivite pentru toate tipurile de piele

Cremă de corp cu lapte de ovăz

Alege această cremă de corp calmantă, ce protejează bariera naturală a pielii de microogranismele din mediul extern, ce conține 97% ingrediente naturale. Datorită formulei îmbogățite cu lapte de ovăz de la Domeniul Massaini hidratează delicat și calmează pielea, iar datorita Biolinului, zahăr prebiotic derivat din rădăcina de cicoare, ajută la întărirea microbiomului pielii și o protejează de mediul extern. Formula delicată fără alergeni este ideală pentru întreaga familie, calmează pielea iritată și hidratează intens pielea uscată.

Citește și:

Crema de corp cu lapte de ovăz poate fi comandată aici.

Cremă de corp cu extract de vanilie neagră și unt de shea

Testează crema de corp cu extract de vanilie neagră și unt de shea, produs conceput pe baza ingredientelor naturale, special concepută pentru nevoile de hidratare ale pielii. O cremă fină, delicată, îmbogățită cu unt de shea hidratant și extract de vanilie, care conferă un confort imediat pielii, lăsând-o moale și mătăsoasă. Aroma sa intrigantă este o simfonie de senzualitate și dulceață care lasă note calde, somptuoase de vanilie neagră pe piele și o înconjoară cu sugestii delicioase, delicate fructate și florale. Aceasta este special concepută pentru a combate deshidratarea pielii datorită untului de shea.

Crema de corp poate fi comandată aici.

Cremă de corp cu extract de piper roz

Citește și:

Descoperă crema de corp, ce oferă o îngrijire fresh, hidratând și răsfățând pielea. Esențele feminine de piper roz încântă simțurile, iar untul de shea lasă pielea mătăsoasă. Călătoria senzorială începe cu notele spumante, vivace de Piper Roz înainte de a ne conduce prin livezile de citrice din Calabria cu arome de mandarină proaspătă și bergamota.

Crema de corp poate fi comandată aici.

Cremă de corp cu aromă de flori de portocal

Simte confortul absolut cu crema de corp cu aroma de flori de portocal, pentru o piele hidratată, discret mirositoare și mătăsoasă. Crema voluptuoasă pentru corp, delicată lasă o senzație plăcută pe piele, care devine mătăsoasă precum petalele frumos mirositoare ale florilor de portocal. Textura ei moale și aroma încântătoare se îmbină perfect pentru a oferi momente de reală plăcere. Datorită complexului de ingrediente active atent selecționate, dintre care se evidențiază extractul de apa de portocale bio din Sicilia, uleiul de migdale dulci si vitamina E, hrănește pielea, care e mai radiantă cu fiecare aplicare și emană o frumusețe parfumată.

Citește și:

Crema de corp poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină RossHelen/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.