Setari Cookie-uri

Detalii care te ajută să fii chic pe timp de iarnă

Așteaptă sezonul rece cu multe idei bune și nu te opri din descoperit noi modalități de a fi cât mai sexy în lunile reci.

Iarna este sezonul perfect pentru haine confortabile și un stil bazat pe articole din lână, cașmir și alte materiale mai groase. Însă, de multe ori se poate întâmpla să nu te simți sexy sau şic în această perioadă, din cauza deciziilor pe care le iei în grabă sau influențată de vreme. Trebuie să știi că există posibilitatea de a le avea pe toate și de a te bucura de un stil de invidiat chiar și în lunile geroase ale anului. Iată câteva aspecte de care să ții cont de fiecare dată când ieși din casă:

Fă combinații reușite

Toate outfiturile depind de cele mai bune combinații pentru a se face remarcate într-un mod pozitiv. În această iarnă, optează pentru o paletă de culori neutre, iar când ești în dubii, apelează la o combinație de alb, negru și crem, care nu dă greș niciodată. Un astfel de outfit este potrivit pentru birou, dar și pentru o ieșire la cafea cu prietenele. Orice ținută are nevoie de încălțămintea potrivită. Iarna, aceasta trebuie să fie cât mai comodă și călduroasă. Ai mai multe opțiuni de ghete dama pentru sezonul rece. Alege-le pe cele care îți avantajează silueta și înălțimea, dar şi stilul personal.

Citește și:

Ai mereu în minte outfituri deja pregătite

Pentru a fi mereu gata pentru orice, este important să-ți pregătești în fiecare iarnă garderoba. Trebuie să ai piesele pe care îndrăgești să le combini și care se potrivesc pentru orice situație. În special în cazul ținutelor pe care le porți des, îți va fi mult mai ușor să te pregătești în fiecare zi dacă știi ce ghete sau botine porți cu o anumită pereche de jeans. Planificarea outfiturilor te va ajuta să fii mai puțin influențată de starea pe care ți-o dă vremea rece sau chiar de starea vremii. Dacă vrei să arăți bine și să impresionezi în fiecare zi, nu trebuie decât să fii cât mai organizată.

Înlocuiește tocurile

Pantofii și cizmele cu toc pot părea alegerea ideală atunci când vrei să fii stilată, dar iarna nu reprezintă cea mai bună opțiune. În schimb, optează pentru ghete și cizme cu tocuri mici, dar cu forme interesante. De exemplu, cele tip cowboy cu vârf ascuțit sau cele cu aer retro și vârf plat sunt câteva dintre opțiunile la modă. Astfel de cizme îți vor scoate outfiturile din anonimat și te vor ajuta să te simţi atât confortabil, cât și la modă în fiecare zi. Combină-le cu pantaloni evazați sau cu jeans tip boyfriend pentru un look casual şic.

Citește și:

Caută căciula potrivită

Vei fi tentată să renunți la acest accesoriu, chiar dacă de multe ori ai nevoie de el, din simplul motiv că nu se potrivește cu o ținută elegantă. Trebuie să știi că acum există, însă, numeroase opțiuni potrivite pentru outfiturile tale. Una dintre recomandările de bază este asortarea căciulii cu paltonul sau cu jacheta pe care o porți. În acest fel nu riști ca aceasta să iasă în evidență într-un mod negativ și poți aborda combinația ca un întreg bine gândit.

Așteaptă sezonul rece cu multe idei bune și nu te opri din descoperit noi modalități de a fi cât mai sexy în lunile reci. Fii originală și cu bun-gust!

Sursa foto: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.