Setari Cookie-uri

4 geluri de duș de care te vei îndrăgosti datorită parfumului lor

Mirosul pielii spune foarte multe lucruri despre personalitatea fiecăreia dintre noi!

Indiferent de anotimp, de oră sau de zi, fiecare persoană își dorește să miroase într-un mod frumos, plăcut, care să atragă aprecierile celor din jur. Nu de puține ori am ieșit din baie, iar prietenul meu mi-a complimentat mirosul datorită gelului de duș pe care îl folosesc. Acesta a fost primul semn că ar trebui să îmi comand cât mai multe din această gamă, pe diferite arome, iar după ce le-am încercat am decis să vă împărtășesc și vouă experiența mea minunată!

4 geluri de duș cu un miros absolut minunat

Gel de duș cu extract de mere și scorțișoară

Adu mai aproape de tine experiența unui ritual SPA, cu gelul de duș cu extract de mere și scorțișoară, pentru cea mai catifelată și fină experiență. Cremos și delicat, fără parabeni, acest gelul de duș emană un miros minunat de mere și condimente răsfățând pielea cu spuma sa fină și catifelată. Formula cu suc de mere și extract de scorțișoară oferă o relaxare SPA cu aromă de dulceață.

Citește și:

Gelul de duș cu mere și scorțișoară poate fi comandat aici.

Gel de duș cu aromă de flori de portocal

Încântă-ți pielea cu gelul de duș cu aromă de flori de portocal, pentru cea mai minunata senzație și o piele îmbrăcată în catifea. Acest gel de duș parfumat, cu aroma proaspătă și rafinată, construită în jurul esenței de neroli, oferă o gamă minunată de senzații. Spuma sa pufoasă răsfață pielea, dăruindu-i o bunăstare încântătoare, iar formula sa specială e îmbogățită cu apa de portocale bio de Sicilia, pentru o senzație de prospețime maximă.

Gelul de duș cu aromă de flori de portocal poate fi comandat aici.

Gel de duș cu extract de violete

Gelul de duș cu extract de violete protejează echilibrul natural al pielii oferindu-i îngrijire delicată și o senzație minunată de confort. Acesta nu conține parabeni, formaldehidă, este potrivit pentru toate tipurile de piele și învăluie corpul într-o atmosferă caldă, plăcută și catifelată cu parfum atemporal, de violete. Parfumul de violete a fost dintotdeauna celebrat de mulți poeți și apreciat de oameni din toate timpurile, iar în gelul de duș, acesta se combină cu spuma delicata, cremoasă și catifelată.

Citește și:

Gelul de duș poate fi comandat aici.

Gel de duș cu extract de cocos

Lasă-te învăluită de gelul de duș cu extract de cocos, pentru o piele delicat îngrijită și o senzație de relaxare deplină. Acest gel de dus bogat, cremos si ademenitor, curata pielea cu spuma sa catifelata si stimulează simțurile cu parfumul cald și pasional de nucă de cocos. Formula sa specială, îmbogățită cu lapte de nucă de cocos, conferă pielii un sentiment minunat de delicat. După fiecare baie sau duș, veți rămâne cu o senzație satisfăcătoare și relaxată, ca și cum ați fi cuprinși de o stare de bine. Acesta nu conține parabeni sau formaldehidă.

Gelul de duș poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Castorly Stock, de la Pexels

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.