Setari Cookie-uri

Iubește-ți corpul si sărbătorește diferențele cu noua gamă Artistry Signature Select Body Collection 

Îți poți crea propria rutină personalizată de îngrijire în funcție de nevoile pielii tale folosind aceste 5 produse din gama Artistry Signature Select Body: 

comunicat de presa

Fiecare parte a corpului e diferită și are nevoi specifice. Unele zone sunt expuse factorilor de mediu, altele sunt îngroșate, iar altele sunt predispuse la celulită. Deși îngrijirea pielii corpului este deseori trecută cu vederea, ea este la fel de importantă ca îngrijirea tenului. E timpul să ne prețuim corpul și sa-i sărbătorim particularitatile cu produsele Artistry Signature Select pentru corp!

Artistry Signature Select Body este o colecție de produse care îmbină frumusețea cu sănătatea, datorită ingredientelor de proveniență Nutrilite, încurajând o experiență personalizată de îngrijire a pielii corpului. Fiecare produs vizează nevoi diferite ale pielii, oferind în același timp o experientă senzorială minunată. Folosește-le separat pentru a te concentra asupra nevoilor specifice de îngrijire a pielii sau combină-le pentru a viza mai multe probleme în același timp - în funcție de nevoile tale personale!

Citește și:

Îți poți crea propria rutină personalizată de îngrijire în funcție de nevoile pielii tale folosind aceste 5 produse din gama Artistry Signature Select Body:

GEL DE DUȘ PURIFIANT. Gel transparent cu extract de citrice provenit de la Nutrilite™

Purifică, curăță, catifelează și intărește pielea cu fiecare utilizare. Mai mult decât un gel de dus zilnic, această formulă cu ph echilibrat, neiritantă, indepărtează delicat impuritățile cum ar fi murdăria, transpirația și chiar particulele ultra-fine de poluare, cunoscute ca micro-praf (PM 2,5), ajutând în același timp la protejarea barierei de hidratare vitală a pielii.

GEL HIDRATANT PENTRU CORP. Hidrogel super-lejer cu extract de ceai verde provenit de la Nutrilite™

Formulă cu absorbție rapidă, nelipicioasă, pentru hidratare profundă, care durează pană la 48 de ore. Cu un parfum minunat de ceai verde și citrice, această formulă inteligentă cu hidratare auto-reglantă acționează și acolo unde pielea ta are cea mai mare nevoie.

Citește și:

CREMĂ DE CORP ILUMINATOARE. Loțiune bogată, cu efect de iluminare blandă, care conține extracte de cireșe Acerola și semințe de chia albă provenite de la Nutrilite™. Iluminează, hidratează și revitalizează pielea pentru o senzație proaspătă. Conține ulei de Luminița Nopții (Evening primrose) și are un parfum fermecător de bergamotă și miere.

LOȚIUNE DE CORP TONIFIANTĂ. Loțiune-ser mătăsoasă cu extract de rodie provenit de la Nutrilite™

Ajută pielea să arate mai suplă și reduce aspectul celulitei, în același timp înviorând simțurile cu parfumul de mandarină și pere asiatice. Are la bază formulă cu complex de tonifiere a pielii (ulei de semințe de cafea, cafeină, alge și lipozomi) pentru a ajuta la intărirea și suplețea vizibilă a șoldurilor și coapselor.

Citește și:

GEL EXFOLIANT PENTRU CORP. Textură cremoasă bogată cu extract de coacăz-negru provenit de la Nutrilite™

Oferă luciu și regenerează pielea ternă, afectată de poluare, pentru un aspect neted, energizat și luminos. Imbogătit cu uleiuri esențiale de Açai, Luminița Nopții (Evening primrose) și Perilla pentru a conferi pielii catifelare și suplețe.

Produsele Artistry Signature Select Body Collection sunt vândute exclusiv prin rețeaua de distribuitori Amway. Vă invităm să vizitați www.amway.ro pentru mai multe informații sau pentru a contacta un distribuitor.

Vizionare placuta


Kudika
10 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.