Setari Cookie-uri

FRANCIZA DE INFRUMUSETARE NO+VELLO AJUNGE SI IN FAGARAS

Deschiderea oficiala a salonului are loc pe 28 noiembrie.

Desi are putin peste 30 000 locuitori, orasul Fagaras este un loc pitoresc, unde gasesti tot ce vrei, iar din noiembrie 2020 vom regasi acolo si un salon premium de infrumusetare No+Vello, deschis de catre Alina si Dan, doi antreprenori ambitiosi din oras.

Pe Alina si Dan ii leaga o veche prietenie, precum si alte proiecte de succes derulate impreuna. Desi traversam un an greu si suntem in plina pandemie, cei doi antreprenori stiu ca oportunitatile nu asteapta, asa ca au decis sa investeasca impreuna in franciza de infrumusetare No+Vello, vazand ca in oras nu exista servicii de epilare definitiva si tratamente faciale inovatoare.

Pe 28 noiembrie vor deschide oficial salonul, asa ca ne-am gandit sa aflam mai multe despre initiativa lor si despre ce le-au pregatit locuitorilor din Fagaras.

  1. Cum ati ales sa investiti intr-un business in context pandemic?

    Citește și:

Alina&Dan: Atunci când am decis să investim în acest business contextul socio-economic generat de pandemia de coronavirus nu a fost elementul definitoriu pentru decizia noastră. Am ales sa investim in acest business pentru ca am crezut in serviciile oferite de Nomasvello.

  1. Cum ati aflat de business-ul No+Vello si de ce ati ales o franciza?

Alina&Dan: Prima dată am aflat de serviciile No+Vello. Apoi le-am testat, ca mai apoi să aflăm că poate fi si un business. Motivul pentru care am ales o franciză este siguranța. O dată cu franciza nu am cumparat doar un titlu de proprietar de afacere, ci și un mod operațional testat, un brand și o poziție favorabilă pe piață.

  1. Ce credeti ca diferentiaza aceasta afacere fata de altele similare?

Alina&Dan: Sunt multi factori care diferențiază Nomasvello de alte afaceri similare. În primul rând Nomasvello este cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătranețe, acnee) care utilizează laserul dioda si lumina intens pulsată (IPL), ceea ce denota faptul ca tehnologia folosita este una inovativa. Rezultatul tratamentelor se vede de la prima sedinta și asta nu este o afirmație de marketing, este o afirmatie care are la bază propria experiență cu serviciile Nomasvello.

Citește și:
  1. De ce ati ales un salon de epilare definitiva pentru Fagaras?

Alina&Dan: În primul rând, pentru că în Făgăraș nu există un salon specializat strict în epilare definitivă și terapii faciale care să folosească tehnologia laser dioda si IPL, iar fagarasencele, chiar daca traiesc intr-un oras mic, sunt femei care se preocupa de aspectul lor fizic.

In general, în ziua de azi, oamenii sunt foarte ocupați, timpul fiind foarte important pentru toți. Cele mai apropiate centre Nomasvello sunt la Brașov si Sibiu, Fagarasul fiind la mijlocul distantei dintre cele doua mari orase, ceea ce inseamna un drum de 2 ore, dus-intors, 2 ore care pentru o persoana ocupata inseamna foarte mult.

Deci, acestea au fost motivele care ne-au determinat să deschidem un salon de epilare definitiva in Fagaras.

Citește și:
  1. Ce alte servicii vor fi oferite de catre salonul Nomasvello Fagaras?

Alina&Dan: Pe lângă tratamentele de epilare progresiv definitiva, mai oferim și tratamente de rejuvenare faciala (antirid, anti-pete si anti-acnee), curatare faciala Proskin, cu ultrasunete si energie galvanica si programe intensive pentru ten, avand la baza produsele profesionale No+Vello.

  1. Ce planuri de dezvoltare aveti pentru urmatorul an?

Alina&Dan: Fiind la început de drum, în primul rând ne dorim să facem cunoscut brandul No+vello și serviciile pe care le oferim la nivel local, să câstigăm notorietate și încredere în rândul făgărășenilor.

  1. Ce calitati considerati ca trebuie sa aiba un antreprenor in frumusete?

Alina&Dan: Indiferent de domeniul în care activează, un antrepenor trebuie să aibă atitudine, motivație și dorința de a reuși. Să fie încrezător și optimist, disciplinat și deschis, să aibă capacitatea de a lua decizii, să fie perseverent, creativ și nu în ultimul rând să pună pasiune. Iar dacă vorbim de un antreprenor în frumusețe clar acesta trebuie să fie pasionat de frumos.

Citește și:
  1. Cum veti celebra deschiderea salonului in vreme de pandemie?

Alina&Dan: În primul rând, punem siguranța clienților noștri pe primul loc, astfel că deschiderea va fi putin mai atipică decât în mod normal. Respectând toate regulile impuse de situația actuală vom degusta o prajitură și un pahar de șampanie cu cei care ne trec pragul în ziua deschiderii si pe care ii asteptam cu discount-uri substantiale, oferte speciale si multe surprize.

Astfel, vom oferi tuturor testarea gratuita a epilarii definitive si o diagnoza faciala gratuita cu Woodlamp (ultraviolete), pentru a afla totul despre nevoile pielii lor. Mai mult, clientii din ziua deschiderii vor beneficia de 50% reducere la curatarea faciala in profunzime Proskin, cu ultrasunete si energie galvanica, ideala pentru eliminarea punctelor negre si a impuritatilor de la nivelul tenului. In plus, pana la finalul lunii decembrie, ne asteptam clientii cu reduceri de 20% la toate serviciile.

Citește și:
  1. Aveti un citat preferat care va ghideaza in viata?

Alina: Există lucruri care ştim că sunt imposibil de realizat, până când vine cineva care nu ştie acest lucru şi le realizează.

Dan: Daca stii ce vrei, este imposibil sa nu gasesti ceea ce cauti.

Centrul Nomasvello Fagaras se alatura celor 1000 centre deschise in lume, dintre care peste 50 inaugurate in Romania de catre brandul No+Vello, numarul 1 mondial in tratamente cosmetice cu laser dioda si IPL.

Specialistii Nomasvello Fagaras isi asteapta clientii cu tratamente inovatoare la preturi avantajoase, pentru ca „frumusetea se ingrijeste”!

Contact:

Adresa: Bulevardul Unirii, bloc 1B, mezanin, Fagaras (langa sediul Electrica, vizavi de BRD)

Telefon: 0727 126 612

E-mail: fagaras@nomasvello.ro

Program de lucru:

Luni-Vineri: 10:00-20:00

Citește și:

Sambata: 9:00-14:00

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.