Setari Cookie-uri

Detalii simple care îţi pot schimba radical lookul

Este important să conștientizezi că micile modificări pe care le poți face la tine, la felul în care te prezinți în lume și cum arăți îți oferă puterea de a fi tu însăţi.

Schimbările pe care le faci la tine au un efect pozitiv pe termen lung și nu trebuie să le privești ca pe niște procese greu de efectuat. Este important să conștientizezi că micile modificări pe care le poți face la tine, la felul în care te prezinți în lume și cum arăți îți oferă puterea de a fi tu însăţi. Nu aștepta momentul în care simți că ai nevoie de o schimbare drastică pentru a fi fericită, ci fă pași mici spre cea mai bună variantă a ta în fiecare zi. Iată câteva detalii care te pot ajuta:

Poartă mai multe culori

Dacă ești tentată să achiziționezi haine în culori neutre sau te îmbraci în cea mai mare parte a timpului în negru sau alb, condimentează-ţi puțin garderoba. Poți opta pentru piese statement care să iasă în evidență, dacă nu-ți dorești să porți outfit-uri colorate în fiecare zi. De asemenea, culorile precum albastru, mov sau roșu sunt potrivite pentru ținute pe care le porți la o întâlnire sau la o cină acasă la prietena ta cea mai bună. Poți încerca ceva inedit și cu ajutorul unor lentile de contact colorate, pentru a aduce un plus de mister și originalitate înfățișării tale. Nu uita că tu controlezi felul în care arăți și tot tu decizi ceea ce te pune în valoare atunci când te uiți în oglindă.

Citește și:

Poartă accesoriile preferate

Accesoriile nu trebuie să fie cireașa de pe tort, ci să conturezi un întreg outfit în jurul lor. Dacă îți dorești să porți o pereche de cercei mari, cu forme neregulate sau cu multe pietre, aceștia vor deborda de personalitate și originalitate, iar vestimentația ta trebuie să fie cât mai simplă sau sobră. Trebuie să te concentrezi pe întregirea unei ținute și să ții cont de toate elementele care te definesc. De la broșe la brățări și poșete tip plic, toate acestea sunt accesorii pe care le poți purta cu încredere, chiar dacă ieși la o plimbare relaxantă alături de cineva drag. Accesoriile purtate corect te vor defini ca o persoană puternică și sigură pe sine.

Îngrijește-ți tenul și corpul

Nu doar accesoriile și vestimentația fac parte dintr-un look bine pus la punct. O schimbare adevărată nu poate veni fără grija față de aspectul fizic, fie că este vorba de îngrijirea tenului, a corpului sau a părului. Acordă mai multă atenție acestor aspecte, mai ales odată cu debutul sezonului rece. Ce poți face pentru o rutină potrivită de beauty:

Citește și:
  • Folosește crema cu protecție SPF chiar și pe timpul iernii când cerul este acoperit de nori. Aceasta are un rol important în încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului.
  • Curăță ecranul telefonului cât mai des, deoarece murdăria și machiajul care se depun pe suprafața acestuia pot crea erupții acneice.
  • Aplică măști hidratante pe păr de mai multe ori pe săptămână și fă o vizită la dermatolog dacă observi probleme precum căderea părului.
  • Fă dușuri mai puțin fierbinți pe timpul iernii, altfel riști ca pielea ta să devină mai uscată și mai greu de tratat cu creme și uleiuri.

Ai grijă de felul în care arăți, în timp ce faci schimbările pe care ți le dorești. Nu uita în nicio clipă că o atitudine pozitivă și o stare psihică bună te vor ajuta să-ți atingi adevăratul potențial din toate punctele de vedere.

Citește și:

Sursa foto: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.