An de an ne pregatim, cautam tinute cat mai speciale, ne preocupam sa avem parul frumos aranjat si o manichiura cu tematica. Nici machiajul nu este mai prejos, si ce ocazie poate fi mai buna decat aceasta, sa stralucim, la propriu. Asa ca iata sfaturile Mihaelei Rotaru, make-up artist si trainer la Scoala Rottaru, care explica pe larg cum putem obtine un look de sarbatoare in cativa pasi simpli.

Acum este cel mai bun moment sa ne rasfatam si avem liber la glittere, sidef; iluminatoare puternice si rujuri colorate. Desigur, trebuie sa avem grija la proportii si sa punem accent pe o singura zona a fetei: ochi, pometi sau buze, spune Mihaela Rotaru.

Iata si pasii pentru un machiaj clasic pentru sarbatorile acestui an:

Incepem, cu machiajul ochilor, aplicand o baza formata din corector si pudra, urmata de un fard sidefat de culoare aurie.

Accentuam privirea prin aplicarea unui eyeliner de culoare neagra si mascara.

Trecem la machiajul fetei si aplicam fond de ten, corector si pudra, dupa care conturam fata cu ajutorul unei pudre de contur de culoare maro.

Accentuam pometii cu ajutorulul blush-ului si al iluminatorului.

Aplicam un ruj de culoare rosie, care va da clasa intregului look si se potriveste de minune cu tematica sarbatorilor de iarna.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: