Setari Cookie-uri

Alege cadoul perfect pentru iubita ta: 4 seturi de produse care o vor face să zâmbească

Oferă-i un cadou practic pe care îl va folosi gândindu-se la tine!

Înainte de Crăciun, toată lumea se află în magazine căutând cadoul perfect pentru o persoană dragă. Deoarece iarna este sezonul cadourilor,noi ne-am gândit să îți sărim în ajutor cu câteva idei practice și utile de care iubita ta cu siguranță va avea nevoie! Așadar, am descoperit câteva produse pentru corp care pe lângă faptul că miros absolut senzațional, au și foarte beneficii asupra pielii.

4 seturi de produse pe care ai putea să le oferi iubitei tale

Set cadou femei Uva Rossa

Cu acest set oferi nu doar produse cadou dar și o poveste. Cultivat pe domeniul Massaini, din Italia, aceste produse au o formulă prietenă cu pielea, ce curăță delicat și are grija de bariera naturală. Produse ideale pentru toate tipurile de piele, iar datorita extractului bogat de polifenoli si a celor 96% ingrediente naturale, piele este mai sanatoasa si plina de stralucire.

Citește și:

Setul poate fi comandat aici.

Set cadou femei cu extract de lămâi

Datorită mirosului fresh și proaspăt, acest set cadou este unul practic, ce va incanta simturile ori de cate ori va fi folosit. Formula sa speciala este imbogatita cu extract de lamaie siciliana pentru a te ajuta sa creezi un ritual de infrumusetare aromat si plin de prospețime.

Setul poate fi comandat aici.

Set cadou femei cu aroma de petale de vanilie

Oferă cadou acest set cu produse delicate, atât ca texturi, cât și ca miros. Hidratează intensiv pielea și o menține hidratată și parfumată mult timp.

Setul poate fi comandat aici.

Set de hidratare al corpului cu mentă

Ofera pielii curățare delicată și blândă cu pielea ta, datorita formulei imbogatite cu extract de menta si ingrediente naturale.

Setul poate fi comandat aici.

Citește și:

Sursă foto prima pagină Photo by Giftpundits.com from Pexels

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.