Setari Cookie-uri

Machiaj impecabil cu ajutorul acestor pensule de machiaj

Nu poți avea un machiaj perfect dacă nu folosești produsele potrivite!

Pentru ca un machiaj să arate impecabil este necesar să ai produsele potrivite pentru tine, dar să le și aplici așa cum trebuie. Astfel, pentru a fi mândră de felul în care arată machiajul tău, ai nevoie de un set de pensule de machiaj care să îți sară în ajutor de fiecare dată când dorești să te aranjezi. Am descoperit câteva seturi pe care am dorit să vi le prezint și vouă pentru a vă ajuta!

3 seturi de pensule ușor de folosit

Set 15 Pensule Machiaj Profesionale SensoPRO Milano Travel Black

Set 15 Pensule Machiaj Profesionale SensoPRO Milano Travel Black îți va transforma complet rutina de make-up! Materialele de calitate superioară te vor ajuta să îți creezi un machiaj perfect, de fiecare dată! Perii sunt rezistenți, fini și ajuta la blenduirea perfectă a produsului de beauty pe piele. Au o textură mătăsoasă la atingere și nu lasă urme de produs în timp ce lucrează. Setul conține pensule potrivite unui machiaj complet: 15 de pensule de make-up dintre care 3 pensule duble.

Citește și:

Setul poate fi comandat aici.

Set 14 pensule machiaj OrangeSunset Special Edition cu Borseta Travel

Dacă va doriti un aspect impecabil in orice moment, este timpul sa achizitionati Set 14 pensule machiaj OrangeSunset Special Edition cu Borseta Travel! Trusa este ideala pentru a fi purtata in geanta si contine toate pensulele ce va ajuta la construirea a nenumarate look-uri si la retusarea machiajului.

Setul poate fi comandat aici.

Set 18 pensule machiaj Fraulein38 Studio Black + Borseta Cadou

Încearcă şi tu un machiaj de vedetă, chiar la tine acasă ! Acum, cu setul de 18 pensule de machiaj Fraulein38 Studio Black, calitate premium Germania, dorinţa fiecăreia dintre noi de a scoate în evidenţă cât mai mult din frumuseţea naturală, poate deveni realitate! Dispus într-o borsetă elegantă, din piele ecologică neagră, setul Fraulein38 Studio Black este format din 18 pensule perfecte pentru aplicarea tuturor produselor de machiaj, pentru obţinerea unui look complet din cap până-n picioare!
Pensulele sunt de mărimi şi forme diferite, cu un design ergonomic, potrivindu-se perfect în mână şi înlesnind aplicarea corectă a fiecărui produs de machiaj. Puful este confecţionat atât din păr natural cât şi sintetic, duritatea acestuia fiind realizată pentru o aplicare de precizie a fardului ! Fiecare pensulă în parte este finisată cu mânere lungi, din lemn lăcuit de culoare neagră, pentru un plus de stil!

Citește și:

Setul de pensule poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Dean Drobot/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.