Setari Cookie-uri

6 avantaje ale unghiilor french

Mâinile foarte bine îngrijite reprezintă o carte de vizită pentru toate femeile care țin la imaginea lor. Cu ajutorul unghiilor tehnice poți avea mereu o manichiură perfectă, fără să fie necesar să o refaci o dată la două-trei zile. 

În ceea ce privește unghiile tehnice, unul dintre cele mai des utilizate stiluri este reprezentat de unghii frech. Acestea sunt unele dintre cele mai căutate modele de unghii cu gel din mai multe motive, iar noi Savy Professional vom prezenta șase dintre ele.

  1. Alege unghii french pentru eleganță

Manichiura french este una dintre cele mai populare și mai elegante, acesta fiind de altfel și motivul pentru care este utilizată inclusiv la evenimente importante. Pentru persoanele care nu știu ce este o manichiura french, unghiile sunt colorate cu un gel de culoare nude, existând o linie subțire albă, aplicată pe vârf. Datorită eleganței, inclusiv vedetele s-au afișat în nenumărate rânduri cu unghii french. Unghiile french sunt o variantă naturală a unghiilor cu gel, ajutând la obținerea unor mâini perfecte, dar cu o manichiură discretă.

Citește și:
  1. Unghiile french dau impresia unor unghii mai lungi

Persoanele care au obiceiul de a-și roade unghiile pot profita de unghiile french pentru a ascunde acest obicei. În loc de lac de unghii pe unghii ciobite, care dezvăluie zone dureroase cu piele afectată de acest obicei, această manichiură oferă iluzia unor degete subțiri și unor unghii perfecte. În funcție de experiența persoanei care se ocupă de montarea unghiilor, acea linie albă și subțire poate chiar să ofere iluzia unor unghii mai lungi. Dacă în mod normal nu ai unghiile lungi sau patul unghial este lat, unghiile french sunt cea mai bună opțiune în acest sens.

  1. Unghiile french se potrivesc la orice ținută

Indiferent de modul în care ești îmbrăcată, dacă porți o rochie strălucitoare sau haine sport, o manichiură french adaugă o notă de stil interesantă. Unghiile french sunt glamour și se potrivesc oricărei ținute, deci dacă investești într-o astfel de manichiură, vei descoperi că poți purta orice, poți merge la sală sau la întâlniri de afaceri fără să îți faci griji cu privire la unghiile tale și la faptul că nu se potrivesc cu evenimentul. Pentru un aspect ultra sofisticat tot ce trebuie să faci este să completezi unghiile cu o ținută all black. Rochia neagra sau blugii skinny închiși la culoare se combină perfect cu unghiile french.

Citește și:
  1. Poți fi creativă cu unghiile french

Clasic unghiile french arată exact așa cum am descris mai sus. Sunt nude si au o linie albă fină pe vârf. În timp, genul acesta de manichiură a evoluat și acum poți avea unghii french si cu alte culori în loc de alb, sau cu diverse modele. În plus, linia de pe vârf poate lua mai multe forme. Poate fi vorba despre o linie dreapta în partea de sus, o linie arcuită, o efect ombre sau chiar baby boomer. Totul depinde de preferințele personale. De asemenea, există și posibilitatea de a decora partea nude a unghiei. Un alt trend aplicat în special în perioadele de vară este ca liniile să fie în două culori foarte vesele. De asemenea, există și persoane care aleg să își decoreze diferit una dintre unghii.

  1. Unghiile french se potrivesc oricărei forme

    Citește și:

Unghiile tehnice pot avea mai multe forme, de la cele ovale și până la balerină sau complet drepte. Totul depinde de preferințele personale, iar vestea bună este ca unghiile french pot fi realizate indiferent de forma unghiei. Fie că ai unghiile drepte, fie că optezi pentru forme complexe, poți oricând să te bucuri de eleganța unghiilor tehnice in stil french.

  1. Unghiile french sunt foarte rezistente

Un alt avantaj care însoțesc unghiile french este rezistența lor. Aceste unghii rezistă foarte bine și nu vor suferi transformări rapid. De obicei se urmează tehnica unghiilor french de interior, ceea ce face ca unghiile să fie și mai rezistente. Unghiile sunt practic construite direct french ceea ce le asigură o mai bună rezistență. Pentru astfel de unghii este necesar să lucrezi cu specialiști care să știe exact cum să construiască aceste unghii. Din fericire însă, toate saloanele știu să realizeze acest model, fiind unul extrem de popular și foarte solicitat de cliente, indiferent de sezon sau de eveniment.

Citește și:

Photo by Elena Taranenko on Unsplash

Vizionare placuta


Kudika
30 Decembrie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.