Setari Cookie-uri

Ritualul unui an mai bun

Începe anul cu o piele sănătoasă alături de Sabon! 

comunicat de presa

Începuturile au o frumusețe aparte și ne oferă tuturor o stare de bine. Și bucuria cu care întâmpinăm noul an de fiecare dată este bine să se regăsească și în grija față de noi. Avem ocazia să ne reinventăm ritualul de beauty, să accesăm metode inovatoare de îngrijire, să urmăm toți pașii necesari pentru a avea nu doar o piele frumoasă dar și o stare pe măsură.

Și pentru ca să începi noul an cu pielea hidratată și protejată, SABON îți propune să-ți creezi noi ritualuri de îngrijire corporală, folosind doar produse cu ingrediente naturale și arome senzaționale.

Mai mult, Sabon ți-a pregătit două produse noi esențiale în îngrijirea corpului: un Ulei de frumusețe pentru corp și păr hrănitor, ce oferă în același timp strălucire, și o Cremă de corp reparatoare bogată, dar cu o textură ușoară, care hidratează intens pielea, o protejează și repară zonele uscate.

Citește și:

Începe anul cu o piele sănătoasă alături de Sabon!

Personalizarea ritualului de beauty – arta îngrijirii desăvârșite

Cum e pielea ta? Normală? Uscată? Foarte uscată? Indiferent de tipul tău de piele, în noua colecție Sabon, dedicată îngrijirii corporale, vei găsi o selecție de produse ce se adresează fiecărei necesități ale pielii, oferindu-i echilibru, luminozitate, suplețe și catifelare.

Noua colecție Sabon cuprinde cele două produse noi – Ulei de frumusețe pentru corp și păr & Cremă de corp reparatoare – alături de Loțiunea de corp, Laptele de corp și fabulosul Body Gelee, fiecare disponibil în toate aromele emblematice semnate SABON.

Acordă-ți răgazul necesar pentru a te bucura de fastuoasa experiență Sabon și caută să-ți reînnoiești ritualul de îngrijire cu produse speciale, dar și pași esențiali în redobândirea tonusului și menținerea acestuia mereu la cote fabuloase.

Citește și:

Poți opta să folosești Laptele de corp Sabon, cu aroma ta preferată, care oferă hidratare de lungă durată. Formula sa fină este vegană, de origine naturală 80%, fără parabeni, fără uleiuri minerale și fără silicon și îmbogățită cu șapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: măsline, avocado, borage, germeni de grâu, jojoba, macadamia, shea.

Dacă vei alege noua Cremă de corp reparatoare te vei bucura de o textură onctuoasă, dar ușoară, bogată în unt de karité. Este special concepută pentru pielea uscată până la cea foarte uscată și are un efect unic de regenerare profundă, pentru a reînnoi țesutul cutanat și a-i reda elasticitatea. Formula sa unică este vegană, 85% naturală, fără parabeni și fără uleiuri minerale, îmbogățită cu unt de karité nutritiv, trandafiri de Jericho puternic hidratanți și uleiuri de canola pentru un plus de hrănire și regenerare.

Citește și:

Redescoperă, printr-o vizită în magazinele Sabon sau pe www.sabon.ro, arta îngrijirii și află ce produse ți se potrivesc cel mai bine.

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Citește și:

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Vizionare placuta


Kudika
6 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.