Setari Cookie-uri

Bine de știut înainte de a alege o ojă semipermanentă

Un lac care rezistă mereu și timp de două săptămâni? Este posibil cu oja semipermanentă. Dar înainte de a face pasul , iată câteva lucruri de știut despre acest nou mod de a-ți face unghiile.

Ce este un lac semipermanent?

Este de fapt un gel acrilic, mult mai rezistent decât o oja convențională. Există zeci de culori care vor lăsa o gamă largă de nuanțe pentru o manichiură impecabilă care va dura până la două săptămâni. Odată aplicat, acest gel se întărește sub o lampă UV și va rezista la toate șocurile mici din viața de zi cu zi.

Beneficii

A opta pentru o ojă semipermanentă înseamnă mai ales să poți afișa o manichiură lăcuită și strălucitoare timp de cel puțin zece sau chiar cincisprezece zile. Asigurarea unei manichiuri care suportă toate sarcinile, la birou sau acasă. Nu este nevoie să aplici un top coat în fiecare seară pentru ca oja să reziste mai mult.

Regulile de urmat

Cu toate acestea, dacă oja semipermanentă nu are dezavantaje majore, nu trebuie abuzat de ea. Reține că după trei aplicații succesive ale acestui produs (șase săptămâni de manichiură de acest tip) trebuie să îți lași unghiile să se odihnească cel puțin o lună pentru a nu le slăbi.

Citește și:

La aplicare, mai întâi te înarmezi cu un lustruit moale pentru a pregăti suprafața unghiei. Apoi aplici o bază incoloră, două straturi de gel colorat și termini cu un strat superior. Detaliul care se schimbă? Între fiecare strat de gel colorat, trebuie să plasezi unghiile între două și trei minute sub o lampă cu LED.

Pentru a-l elimina, este recomandabil să fie făcut de către un profesionist. Aceasta implică mai întâi depunerea uleiului în jurul unghiei, apoi lustruirea suprafeței unghiei înainte de a înmuia o bilă de bumbac de dimensiunea unghiei cu o soluție pe bază de acetonă care se depune înainte de înfășurarea unghiilor cu aluminiu. Straturile cad singure unul câte unul.

O manichiură semi-permanentă de acasă?

Citește și:

Este posibil. Mai multe mărci oferă kituri pentru a îți face acasă manichiura semipermanentă.

Pentru cine este oja semipermanentă?

Femeile care sunt adepte ale aceleași culori pentru o vreme și gata să-și facă loc în agenda lor să se întoarcă la salon pentru a o elimina. Majoritatea pasionatelor de oje semipermanente sunt femeile care nu se pot descurca fără unghiile roșii sau care sunt obișnuite cu manichiurile franțuzești. De asemenea, se recomandă lacul semipermanent femeilor care călătoresc și își doresc să fie sigure că au unghii care nu se ciobesc, în ciuda castelurilor de nisip cu copii sau a îmbăierilor repetate în mare.

Cum te poți juca cu culorile?

Aplicând deasupra un lac clasic mai închis la culoare. Putem astfel să trecem la o culoare mai închisă dacă unghiile sunt deja acoperite cu un gel portocaliu. Desigur, dacă baza este pur și simplu transparentă, poți acoperi orice culoare de lac deasupra ei și o poți schimba ori de câte ori dorești, deoarece un agent de îndepărtare care nu conține acetonă dizolvă lacul, dar nu gelul.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.