Setari Cookie-uri

Un păr mai strălucitor: 3 șampoane pe care trebuie să le încerci

Iată 3 șampoane care îți vor face părul strălucitor, puternic și cu un miros încântător!

Un păr sănătos se cunoaște de la distanță! Alege să folosești produse potrivite tipului tău de păr și nu înceta din a-l coafa așa cum îți place ție! Am descoperit de curând câteva șampoane care m-au surprins într-un mod extrem de plăcut și am decis să vi le prezint și vouă!

3 șampoane pentru un păr strălucitor

Șampon cu efect de revitalizare și protecție

Sampoanele Bottega Verde sunt produse cosmetice naturale, delicate cu parul tau, eficiente, adevarate elixire de infrumusetare. Realizate din extracte de plante atent selectionate conform nevoilor speciale ale fiecarui tip de par sampoanele Bottega Verde il ingrijesc, lasand parul matasos, stralucitor, usor de pieptanat si aranjat cu fiecare spalare.

Samponul poate fi comandat aici.

Sampon nutritiv cu keratina si lapte de cocos

Citește și:

Samponul nutritiv cu keratina si lapte de cocos, curata eficient scalpul, spala bine parul si ii reda frumusetea naturala. Acesta este ideal pentru curatarea parului care tinde sa se increteasca si pentru a ajuta la obtinerea unui par matasos si neted.

Samponul poate fi comandat aici.

Șampon hidratant cu extract de mușețel

Samponul cu extract de musetel curata eficient scalpul, spala bine parul si ii reda frumusetea naturala. Formula sa speciala, imbogatita cu un derivat de ulei de masline si proteine de grau, confera parului o deosebita catifelare fara a-l ingreuna. Produsul este adevaratul secret de stralucire pentru parul subtire si fragil, lasandu-l cu fiecare spalare minunat de matasos si usor de pieptanat, punandu-i in evidenta intreaga sa splendoare

Șamponul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină Rido/Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.