Setari Cookie-uri

Ajută-ți pielea să înflorească în această primăvară!

Young Living, liderul global în uleiuri esențiale, a lansat o nouă colecție de produse de îngrijire a pielii pentru probleme comune ale tenului precum petele hiperpigmentare, lipsa vitalității și strălucirii, deshidratarea și nuanțe neuniforme. 

comunicat de presa

Gândit să adreseze factori multipli precum cei genetici, expunerea la razele UV, căldura și umiditatea, poluarea aerului, cât și aerul condiționat, sistemul BLOOM by Young Living Brightening Skin Care ajută la intensificarea hidratării tenului în timp ce-i redă strălucirea. Colecția BLOOM a fost creată de asemenea pentru a oferi luminozitate naturală tenului, ajutând la îmbunătățirea aspectului de ten neuniform și reducerea deteriorării viitoare. Lejer, hidratant și simplu de folosit, acest nou portofoliu de produse este potrivit pentru oricine, indiferent de tipul de piele, vârstă sau sex.

BLOOM by Young Living Brightening Cleanser

Demachiantul BLOOM by Young Living Brightening Cleanser este o loțiune de curățare pentru față cu ingrediente derivate din natură, pentru o piele plină de strălucire, proaspătă și catifelată. Loțiunea conține extract de Frangipani, hialuronat de sodiu și ulei de semințe de pracaxi, destinate curățării și hidratării pielii. Dezvoltată pentru tenul neuniform și lipsit de vitalitate, colecția de îngrijire a pielii BLOOM by Young Living creează un sistem pentru o piele mai luminoasă prin ingredientele sale naturale. Cu ajutorul tehnologiei din spatele complexului de strălucire Sheerlumé™ Brightening, tenul tău va fi strălucitor și luminos.

Citește și:

BLOOM by Young Living Brightening Essence

Această esență luminoasă, cu textură de gel, conferă hidratare pielii, îmbunătățind aspectul și textura ei. Mineralul mica obținut în mod etic iluminează instant tenul, oferindu-i o strălucire radioasă. Formula care nu afectează bariera naturală a pielii și îi echilibrează pH-ul va lăsa tenul revigorat.

Dezvoltată pentru tenul neuniform și lipsit de vitalitate, colecția de îngrijire a pielii BLOOM by Young Living creează un sistem cu ingrediente naturale pentru o piele luminoasă.

BLOOM by Young Living Brightening Lotion

Loțiunea BLOOM by Young Living Brightening, ce conține complexul Sheerlumé Brightening™, este infuzată cu cele mai avansate ingrediente naturale, iluminând aspectul pielii în timp ce îi susține o frumusețe radioasă și o hidratare lejeră.

Citește și:

Ea conține ulei din pulpă de nuci pili, obținute direct de la ferma și distileria forestieră Happy Pili din Filipine, cultivate și pregătite conform angajamentului de calitate Seed to Seal® al Young Living. Uleiul din pulpă de nuci pili, originar din sud-estul Asiei, are beneficii semnificative pentru hidratarea pielii.

Dezvoltată pentru tenul neuniform și lipsit de vitalitate, colecția de îngrijire a pielii BLOOM by Young Living creează un sistem pentru o piele luminoasă prin ingredientele sale naturale. Cu ajutorul tehnologiei din spatele complexului de strălucire Sheerlumé™ Brightening, tenul tău va fi pregătit pentru primăvară și nu numai.

BLOOM by Young Living Collagen Complete

BLOOM by Young Living Collagen Complete furnizează luminozitate prin 10.000 mg de colagen marin lichid Peptan, alături de extractul de fructe Goji, coenzima Q10, extractul de ceai verde cu iasomie, vitamine ce susțin o bună funcționare a pielii și minerale cu o aromă delicioasă de Goji și citrice. Având o formulă unică, infuzată cu uleiurile esențiale pure Grapefruit, Lemon și Lime din gama Vitality™ de la Young Living, Collagen Complete conține ingrediente naturale ce complementează gama de îngrijire a pielii BLOOM™ de la Young Living.

Citește și:

O singură porție te ajută să te bucuri de o frumusețe ce radiază din interior în fiecare zi.

Pentru mai multe informații despre Young Living, vă rugăm să vizitați www.youngliving.com/ro_ro

Vizionare placuta


Kudika
31 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.