Setari Cookie-uri

Învață cum să ai grijă singură de manichiura ta cu aceste 4 produse

Iată 4 produse care te vor ajuta să îți realizezi o manichiură perfectă de una singură!

O manichiură îngrijită spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta, însă pentru a o menține ai nevoie de timp și inițiativă. Renunță la mersul la salon pentu a-ți aranja unghiile și învață să ți le faci acasă cu ajutorul acestor 4 produse!

Ojă semipermanentă

Oja semipermanentă este un hybrid între gel și lac de unghii, cu o textură ușor lichidă. Tehnologia semipermanentă a detronat oja clasică în preferințele femeilor datorită rezistenței îndelungate. Colecția Smalto Semipermanente de Oja Semipermanentă îți propune nuanțe atractive, în vogă, ideale pentru modele de manichiură nude, french, clasice sau sofisticate. Finisajul este lucios, ceea ce denotă un stil îngrijit și modern.

Oja semipermanentă poate fi comandată aici.

Citește și:

Lampă UV pentru uscarea unghiilor

Lampa UV LED 24W iTouch PRO - LUXORISE este o lampă de calitate Premium cu LED-uri de tip DOUBLE Light LED, de culoare albă, de ultimă tehnologie ce garantează o uscare rapidă pentru orice tip de Oja Semipermanenta fără să producă căldură. Este potrivită atât pentru manichiură, cât și pentru pedichiură. Acum poți să ai Lampa LED UV cu tine oriunde vei merge, datorită designului inovativ, lampa este compactă și poate fi transportată foarte ușor atunci când călătorești. Are alimentator priză inclus în pachet, dar se poate alimenta și de la orice port USB (laptop, încarcător de mașină), chiar și de la powerbank (baterie externă).

Lampa poate fi comandată aici.

Pilă de unghii

Pila de unghii are suprafață de pilire special proiectată pentru pilirea unghiilor false, cât și a unghiilor naturale și asigură o pilire ușoară și precisă, nelăsând urme pe unghii. În general, aceste pile pot fi folosite atât pentru finisarea, cât și pentru modelarea unghiilor.

Citește și:

Pila poate fi comandată aici.

Finish matt pentru oja semipermanentă

Acest finish matt formează un finisaj cu efect mat foarte durabil după aplicarea ojei semipermanente. Acesta nu îngălbenește unghiile. Se foloșeste ca ultim strat pe unghiile realizate cu ojă permanentă sau semipermanentă. Poate fi uscat cu orice lumina UV și este potrivit pentru uz profesional sau uz personal.

Finishul poate fi comandat aici.

Sursă Foto prima pagină Aquarius Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.