Setari Cookie-uri

Rezistență îndelungată: 3 rujuri pe care le poți purta indiferent de eveniment

Iată 3 rujuri care vor rămâne pe buzele tale o zi întreagă!

De câte ori ai purtat un ruj care pe parcursul zilei și-a pierdut din culoare, rezistență și intensitate? Această problemă este întâmpinată destul de des în cazul femeilor cărora le place să se machieze, însă care nu au descoperit produsele potrivită până acum. Astfel, am hotărât să vă prezint trei rujuri pe care le poți purta indiferent de eveniment datorită faptului că vor rămâne ore întregi pe buzele tale, chiar dacă vei purta mască de protecție sau vei lua cina în oraș.

3 rujuri pe care le poți purta indiferent de eveniment

Ruj lichid mat O.TWO.O Tangy #VLG 02

Cu o singură aplicare buzele obțin o culoare perfect uniformizată. Datorită hiperpigmentării, un singur strat este suficient. Rujul mat rezistent este vedeta acestui sezon. Obține un finish elegant, rezistent și potrivit oricărui moment. Ingredientele asigură o atingere catifelată și o hidratare de lungă durată. Aplică rujul lichid mat cu o perie special concepută pentru o experiența placută.

Citește și:

Rujul poate fi comandat aici.

Ruj lichid mat Pudaier Attractive Lips

Rujul lichid mat Pudaier Attractive Lips îți dăruiește culoare intensă care persistă. Complexul ce activează acest ruj este bogat în vitamine pentru buze hidratate întreaga zi. Păstrat în ambalaj elegant, noul ruj mat creează senzualitate prin formula sa hidratantă. Textura se așează comod pe buzele tale de la prima aplicare și se va menține pentru mult timp. Rujul lichid mat nu îngreunează formula cu parfum punând accent pe o culoare de calitate, care atrage priviri. Ambalajul compact și rafinat adaugă o notă de feminitate colecției tale de cosmetice.

Rujul poate fi comandat aici.

Ruj lichid mat Ushas Hot Orange

Rujul lichid mat Ushas Hot îmbracă buzele într-o culoare mată ce rezistă pe buze timp îndelungat, până la 24h! Textura sa este cremoasă și catifelată, este special creată pentru ca buzele tale să se simtă confortabil. Ultra-rezistent, rujul lichid mat Ushas Hot Orange are grija buzele tale printr-o culoare intensă. Obține un finish elegant, rezistent și potrivit oricărui moment. Ingredientele asigură o atingere catifelată și culoare de lungă durată. Nuanța rujului mat este atent aleasă pentru a oferi căldură lookului tău. Pigmenții puternici sporesc frumusețea buzelor. Bucură-te de o culoare ce va rămâne mereu în tendințe, concepută din ingrediente de calitate.

Citește și:

Rujul poate fi comandat aici.

Foto Look Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.