Setari Cookie-uri

Îngrijirea corpului: 3 produse care îți vor catifela pielea

Iată 3 produse care îți vor face pielea mai fină și mai catifelată de la prima utilizare!

O piele fină este un atuu foarte important al unei femei. Deși toate ne dorim acest lucru, de multe ori soarele, produsele pentru baie sau alimentația pot să ofere un aspect neplăcut al pielii. Astfel, pentru a nu trece prin situații mai puțin plăcute, am descoperit 3 produse care catifelează pielea și am decis să vi le prezint și vouă!

3 produse care catifelează pielea

Lapte calmant pentru corp cu ovăz

Alege laptele de corp, calmant, ce protejeaza bariera naturala a pielii de microogranismele din mediul extern. Datorita formulei imbogatite cu lapte de ovaz de la Domeniul Massaini hidrateaza delicat si calmeaza pielea, iar datorita Biolinului, zahar prebiotic derivat din radacina de cicoare, ajuta la intarirea microbiomului pielii. Bottega Verde iti rasfata trupul cu creme si lotiuni hidratante, care datorita texturilor cremoase si emoliente, invaluie pielea in parfumuri speciale si va invita sa calatoriti pe taramul rasfatului absolut.

Citește și:

Laptele de corp poate fi comandat aici.

Cremă de corp hidrantantă cu extract de piper roz

Descopera crema de corp, ce ofera o ingrijire fresh, hidratand si rasfatand pielea. Esentele feminine de piper roz, incanta simturile, iar untul de shea, lasa pielea matasoasa. Calatoria senzoriala incepe cu notele spumante, vivace de Piper Roz inainte de a ne conduce prin livezile de citrice din Calabria cu arome de mandarina proaspata si bergamota. Cremele de corp Bottega Verde pot fi considerate pe drept cuvant elixir de frumusete, intrucat ingredientele active ingrijesc pielea eficient, dar cu naturalete.

Crema de corp poate fi comandată aici.

Cremă de corp cu extract de vanilie

Descopera crema de corp cu extract de vanilie, produs conceput pe baza ingredientelor naturale, special pentru nevoile de hidratare ale pielii. Este o invitatie de delicatete pentru corp, extrem de placuta, care lasa pielea catifelata precum petalele fine de vanilie. Formula sa cu ulei de migdale dulci si extract de vanilie hraneste, in profunzime, pielea, conferindu-i un aspect radiant cu fiecare aplicare.

Citește și:

Crema poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Africa Studio/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.