Setari Cookie-uri

Festive Roses - un look premium de primăvară by SABON 

Odată cu sosirea primăverii, Sabon te invită să-ți creezi acel ritual de beauty care îți oferă un boost de energie și o piele tonică și radioasă. Ingrediente naturale, arome senzaționale, produse dedicate pentru fiecare necesitate a pielii, toate acestea se regăsesc în colecția Festive Roses. 

comunicat de presa

Pregătită să descoperi puterea vindecătoare a trandafirilor?

Efectele incredibile ale unui ritual de îngrijire desăvârșit

Știi acele momente când îți simți pielea ternă și uscată, mai ales când ieșim din sezonul rece și de abia așteptăm să ne lăsăm răsfățate de căldura luminoasă a primăverii? Dacă vrei să te bucuri de o piele hidratată și mătăsoasă, este ocazia perfectă să îți construiești un ritual fastuos de îngrijire cu produsele Sabon, create la standarde de high quality, destinate să îți ofere o stare de bine – ulei de duș, exfoliant, lapte de corp, cremă de corp reparatoare, beauty oil, cremă de mâini, spray de îngrijire pentru păr, săpun, bulgăre mineral, gel refresh, mască de păr, body gelée, aromă de cameră și EAU de SABON inspirate de abundența florală a trandafirilor.

Citește și:

Explorează aroma radiantă de lămâi italian care e pusă în valoare de rafinamentul petalelor de trandafir englezesc din gama Green Rose și delectează-te cu notele acidulate de rodie și zmeură delicioasă, urmate de mirosul fin de trandafiri de Mai și de nuanțe cremoase de vanilie, ce lasă pe piele o adiere dulce-florală, prin produsele din gama Rose Tea.

Simbioza perfectă a tuturor ingredientelor naturale – unt de karité hidratant, extract de Aloe Vera, uleiuri botanice (migdale, jojoba, andiroba și acai), vitaminele A,D și E, lapte de ovăz, germeni de grâu, sare de la Marea Moartă – ce se găsesc în produsele Sabon – Festive Roses te vor ajuta să îți redescoperi pielea luminoasă și incredibil de sănătoasă. Astfel vei putea obține acel look premium care să facă parte din povestea ta zilnică.

Citește și:

Creează-ți zilnic experiențe extraordinare alături de Sabon, îngrijindu-ți nu doar corpul dar si sufletul prin acele clipe răsfăț sublim, care te revigorează instant.

Descoperă gama completă de produse în magazinele Sabon sau pe www.sabon.ro și află care ți se potrivesc cel mai bine!

*****

Despre Sabon

SABON a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii și relaxării, pentru bucuria de a crea şi din dorinţa de a oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viață atât de agitată.

Sabon înseamnă atenţie până în cel mai fin detaliu acordată ambalajelor, ingredientelor folosite şi combinaţiilor dintre ele, plus o neobosită grijă pentru protecţia naturii şi a mediului înconjurător.

Citește și:

Aromele Sabon te învăluie irezistibil, devin o a doua piele, parte din personalitatea ta şi o formă plină de înțelesuri a expresiei personale.

Povestea se scrie zi de zi, pe www.sabon.ro

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.