Setari Cookie-uri

Ten deshidratat? 3 creme care te vor ajuta să scapi de această problemă

Iată 3 creme care te vor ajuta să scapi de problema tenului deshidratat!

Un ten deshidratat are nevoie de o îngrijire corectă pentru a putea avea un aspect cât se poate de plăcut. Trebuie să ai grijă la produsele pe care le folosești și să îți creezi o rutină perfectă pentru necesitățile pielii tale!

3 creme care îți vor hidrata tenul

Perfect Hydrating BB cream

Rutina dvs. de îngrijire ar putea dura mai puțin, cu un nou ajutor. Crema hidratantă BB Shiseido Perfect Hydrating, cu efect de fond de ten, conferă pielii un ton strălucitor și uniform și o strălucire sănătoasă. Camuflează porii și imperfecțiunile. Formula fără ulei este ușoară și confortabilă pe piele. În plus, protejează tenul față de radiațiile UV, având un factor de protecție SPF 30.

Crema poate fi comandată aici.

CeraVe Cremă hidratantă

Doriți să oferiți tenului dumneavoastră o doză intensă de hidratare cu un plus de protecție împotriva nocivelor raze UV? Crema facială CeraVe Facial Moisturizing Lotion asigură hidratarea timp de 24 ore, ajută la refacerea barierei de protecție cutanată, și datorită SPF 25 protejează tenul de soare.

Citește și:

Crema poate fi comandată aici.

Cremă hidratantă Neutrogena

Crema hidratantă de față Neutrogena Hydro Boost® îngrijește eficient pielea uscată şi sensibilă. Captează umiditatea în piele și o eliberează treptat, pe tot parcursul zilei.

Crema poate fi comandată aici.

Sursă foto prima pagină Inside Creative House/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.