Setari Cookie-uri

Gene false pentru un look irezistibil

Îți prezentăm o gamă largă de gene false de calitate la care să apelezi atunci când ai nevoie, dar și tips and tricks despre cum să le aplici rapid și ușor.

Ne dorim să arătăm bine zi de zi, iar look-ul este, cel mai adesea, cel care stă la baza primei impresii pe care și-o formează ceilalți despre noi. Un zâmbet frumos și o privire pătrunzătoare sunt primele care atrag atenția. Dacă de zâmbet se ocupă dentistul, noi îți dăm sugestii despre cum poți să ai o privire intensă și perfectă zi de zi.

Soluția pe care ți-o propunem se referă la genele false. Nu e cazul să îți faci probleme că vei arăta exagerat, pentru că genele false s-au diversificat demult, astfel încât acum există cel puțin câte un tip pentru fiecare ocazie, de la petreceri fastuoase, baluri sau ședințe foto excentrice, până la purtarea zilnică.

În rândurile următoare, îți vom prezenta o gamă largă de gene false de calitate la care să apelezi atunci când ai nevoie, dar și tips and tricks despre cum să le aplici și de ce fel de accesorii ai nevoie pentru aceasta.

Citește și:

Tipuri de gene false

Genele false se împart în două categorii, iar acest lucru influențează și procesul de aplicare. Ele pot fi pe bandă sau individuale (smocuri sau buchețele).

În funcție de forma ochilor, poți să alegi genele care ți se potrivesc cel mai bine. Acest proces poate fi mai de lungă durată și implică testarea mai multor forme, însă rezultatul final va fi unul care te va bucura pe deplin.

Avem și o veste foarte bună pentru tine: acum produsele profesionale sunt la prețuri accesibile și pot fi achiziționate cu ușurință, inclusiv online. Dacă alegi varianta pe bandă, le vei putea refolosi, iar cu îngrijirea corectă, acestea vor dăinui pana la trei-patru aplicări.

Genele false Ardell sunt printre preferatele make-up artiștilor de pretutindeni, datorită calității lor și a accesibilității lor. Alege-le pe cele care se potrivesc atât stilului tău, cât și machiajului pe care urmează să îl aplici.

Citește și:

Aplicarea genelor false

Fiind de două tipuri, genele false se aplică diferit. Îți vom spune care este procesul atât pentru genele false pe bandă, cât și pentru cele individuale.

Dar mai întâi este necesar să aflii de ce accesorii ai nevoie pentru aceasta.

Accesorii pentru genele false

La aplicarea genelor ai nevoie de câteva accesorii care îți vor ușura, cu siguranță, procesul. Acestea sunt:

Adezivul

Fără adeziv special creat pentru genele false nu le vei putea aplica în siguranță, pentru că nu orice numim adeziv se potrivește zonei delicate a ochilor. Există și o excepție: dacă alegi genele magnetice, nu vei avea nevoie de acesta pentru aplicare.

Penseta

De o pensetă vei avea nevoie pentru extragerea genelor din cutie, mai ales dacă sunt individuale. Apoi, o poți folosi și la aplicare, pentru mai multă siguranță.

Citește și:

Bețișoare

Poți să le folosești liniștită pe cele de urechi, dar îți poți achiziționa și un set de bețișoare speciale pentru genele false.

Aplicarea genelor false pe bandă

gene false

Genele false pe bandă sunt cel mai des folosite, mai ales de incepătoare, pentru că sunt super ușor de aplicat acasă:

  • extrage-le cu grijă din cutie;
  • asigură-te că lățimea lor se potrivește pleoapei; iar dacă nu, taie-le cu ajutorul unei forfecuțe;
  • aplică puțin adeziv la baza lor;
  • lipește-le de pleoapa superioară - asigură-te că apeși un pic mai tare pe extremele genelor pentru o lipire mai sigură;
  • Fii fabuloasă!

Aplicarea genelor false individuale

Acest proces este poate fi puțin anevoios până îl vei stăpâni complet. S-ar putea chiar la început să ai nevoie de ajutorul cuiva pentru aplicarea lor acasă.

Citește și:

Pașii sunt următorii:

  • aplică adeziv pe fiecare mănunchi în parte - introducându-l cu vârful în substanță;
  • cu ajutorul unei pensete, prinde mănunchiul și plasează-l pe pleoapă;
  • apasă puțin pentru fixare;
  • Fii fabuloasă!

Aplicarea genelor false magnetice

Genele false magnetice sunt cea mai recentă inovație în domeniu. Ele sunt formate din câte două rânduri de gene pentru fiecare pleoapă, fiecare dintre ele avand la baza o linie magnetică. Pentru acestea nu vei avea nevoie de adeziv, iar pașii sunt mai simpli:

  • poziționează un rând de gene pe pleoapă, iar, după ce te-ai asigurat că se potrivesc la perfecție, pozitionează și al doilea rând sub ele și sub genele tale naturale;
  • apasă puțin pe gene, pentru ca magneții celor de sus să se prindă cât mai bine de cei ale celor de jos;
  • Fii fabuloasă!

Îngrijirea genelor false

De felul în care aplici, dai jos și îngrijești genele false ține durabilitatea lor.

Citește și:
  • Ce este rezistența la insulină?

Cu mare grijă trebuie să le extragi din cutie și de pe gene, pentru a evita ruperea.

Adezivul este cel mai indicat să îl cureți cu o soluție creată special pentru acest pas important.

Curăță genele cu apă micelară cu ajutorul unei dischete demachiante.

Pune-le înapoi în cutie până data următoare când vrei să le folosești.

În zilele noastre, accesul la produse de calitate este mult mai facil decât acum câțiva ani, mai ales datorită shoppingului online, deci nu mai ai niciun motiv să nu arăți extraordinar în fiecare zi. La Xpertbeauty.ro găsești gene false la prețuri accesibile și un click distanță!

Sursa foto: unsplash.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.