Setari Cookie-uri

Advertorial Descoperă gama revoluționară de produse cu acid hialuronic 4D

Frumusețea este o stare, iar această stare este dată la orice vârstă și de modul în care vă îngrijiți tenul. Tenul sănătos și hidratat nu este un mit. Chiar dacă factorii externi și înaintarea în vârstă pot afecta pielea, cu o rutină adecvată de îngrijire vă puteți bucura în continuare de o piele fermă și plină de vitalitate. 

Sunt 30 de ani de când, prin cercetare și inovație continue, experții de la COSMETIC PLANT folosesc inteligența plantelor pentru a crea noi și noi produse bazate pe formule cu eficacitate din ce în ce mai mare, dovedite științific.

Astfel, am lansat noile produse cu ingrediente și formule revoluționare din gama fusion – cu acid hialuronic 4D, complex care reprezintă combinația unică a 4 TIPURI DE ACID HIALURONIC cu masă moleculară și proprietăți diferite. Acesta pătrunde atât în epidermă, cât și în dermă, îmbunătățind din interior hidratarea pielii, reducând pierderile de apă și restabilind elasticitatea pielii. În plus, noua generație de acid hialuronic 4D formează o peliculă protectoare pe suprafața pielii, oferind un scut anti-poluare pe durata întregii zile.

Cea mai recentă lansare din gamă o reprezintă fiolele cu acid hialuronic 4D, care hidratează instant pielea și îi reconstituie fermitatea. Acestea sunt o premieră și unice pe piața din România.


Unul dintre principalele motive pentru care înaintarea în vârstă poate aduce modificări pielii constă în reducerea nivelului de acid hialuronic din piele, acea substanță hidratantă naturală ce se regăsește în așa-numitele compartimente dermice, alături de colagen și elastină. Astfel, cu trecerea anilor, nivelul de acid hialuronic din piele scade, ceea ce duce la alterarea structurii pielii și apariția ridurilor.

Alături de un stil de viață sănătos și o hidratare internă corespunzătoare, integrarea produselor hidratante pentru ten cu acid hialuronic în rutina de îngrijire zilnică este esențială pentru o piele sănătoasă, fermă și hidratată.
Bucurați-vă de un ten hidratat și sănătos, integrând în rutina lui zilnică de îngrijire toate produsele care conțin acid hialuronic 4D: Serul Antirid Concentrat, premiat internațional, Crema Antirid Hidratantă, Crema Contur ochi și buze și Apa micelară 3 în 1. Produsele se găsesc în magazinul online www.cosmeticplant.ro, precum și în rețelele Auchan, Carrefour, Cora – România Hypermarche, Kaufland, DM DrogerieMarkt și Farmacia Tei.
Descoperă-te. Descoperă-ne. Îmbrățișează felul tău de a fi.

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.